SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'ye Araç Takviyesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:39:59
Battalgazi'ye Araç Takviyesi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından alınan iş makinaları ve araçlar, Soykan Meydanı’nda hafta sonu sergilendi.

İş makinalarını ve araçları yakında inceleyen vatandaşlar, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ve alınan araçlarla daha kaliteli hizmet yapacağına inandıklarını ifade ediyorlar. Alınan finisher, asfalt kazıcı, kamyon, kepçe ve asfalt disbiratörü ile ilgili habercilere konuşan Mehmet Gültekin isimli vatandaş, “Battalgazi Belediyesi’nin hizmetlerinden oldukça memnunum. Güzel işler yapılıyor” dedi. 

ASFALT PLENTİNDE İNCELEME

Bu arada Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Asfalt Plenti Tesisi alanında ve çevresinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Burada habercilere çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gürkan, tesisin kurulduğu bölgeye katkısına dikkat çekerek, “Bu tesisi sadece Asfalt Plenti Tesisi olarak değerlendirmek doğru değildir. Bu tesislere harcanan paranın en az iki, üç katı doğalgaz, elektrik, yeni yolların açılması noktasında değerlendirmek gerekir.  Ayrıca bulunduğumuz bu 50 dönümlük alan tamamen dağdı. Bu dağın düz hale getirilmesi ve hafriyatının başka yerlere taşınması ve yeni düz alanların oluşturulması noktasında da Asfalt Plenti’nin oluşturulması konusunda da masraf edildi. Dolayısıyla buradaki çalışmaları sadece bir asfalt üretim tesisi boyutuyla değil de, tüm bu alanın kazandırılması ve düzenlenmesi konusunda da belediyemiz yoğun bir emek verdi. Şu anda da iş makinalarımız bir taraftan hafriyatı alıp aşağıdaki bölgelerde yeni düz alanların oluşturulması ve ileride açtığımız iki buçuk kilometre uzunluğundaki yolunda dolgu malzemesinin taşınmasında gayret göstermektedir. Yani rakamsal anlamda ifade edersek 10 bin kamyon civarında sadece o yola hafriyat dökülmüştür. Sadece buradaki hafriyat boyutuyla değil, Malatya’nın değişik bölgelerinde hafriyat işi yapan firmaların yer gösterilmek kaydıyla o bölgeye hafriyatlarının aktarılması da gerçekleştirilmiştir. Tüm bunları bütüncül olarak değerlendirdiğimiz zaman, bu tesisin sadece asfalt üretim tesisi olarak değil, aynı zamanda yeni alanlar kazandırılması, yeni yolların kazandırılması ve yeni hizmetlerin buraya gelmesinde de yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Şu an da Asfalt Plent Tesisimiz bitme aşamasına gelmiştir. Buranın idari sistemleri de oluşturacağımız konteynerler yerleştirilecektir. Korumayla ilgili gerekli tedbirler alınmıştır. Doğalgaz hattı da plentin yanına kadar gelmiştir. Stok alanları oluşturulmuştur. İki tank stok alanımız oluşturulmuştur. Kış aylarında hazırlanacak bu stoklarımız yaz aylarında kullanılmak üzere hazır hale getirilecektir. Sistemiz düzgün ve düzenli işlemesi konusunda tüm tedbirler alınmıştır. Ben üretim tesisimizin öncelikle Battalgazi’mize ve Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız