SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'ye Poliklinik

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi Battalgazi Semt Polikliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Battalgazi ilçesinde düzenlenen Malatya Devlet Hastanesi Battalgazi Semt Polikliniği açılış törenine, Vali Yardımcısı Şükrü Özcan, AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi ilçesi kaymakamı Abdulmutalip Aksoy, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sağlık İl Müdürü Dr.Hacı Bayram Zengin, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Vahap Boztepe, AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Vali Vekili Şükrü Özcan açılışta yaptığı konuşmada, böyle bir açılışta vatandaşların kalabalık katılmıından dolayı duygulandığını ifade ederek, bu polikliniğin örnek olma özelliği gösterdiğini vurguladı.

AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık ise, sağlıkta değişim ve dönüşümün önemini anlatıp, "Şimdi 135 bin yeşil kartlı olmak üzere herkes istediği hastaneye gidebiliyor" diyerek, sağlık konusunda Malatya'nın Türkiye'nin en iyi 13. il'i olduğunu vurguladı.

Pütürge, Arapgir, Akçadağ, Doğanşehir ve Hekimhan'a yeni devlet hastanelerinin 2010 yatırım programına alındığını belirten milletvekili Çalık, "Battalgazi talep etsin buraya da hastane yaptıralım"ifadelerini kullandı.

Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe, Battalgazi belediye başkanı Selahattin Gürkan da konuşmalarında sağlığın önemini anlattılar.

Malatya Devlet Hastanesi Battalgazi Semt Polikliniği'nde 10 doktorun görev yapacağı ve 24 saat hizmet verecek acil birim bulunduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız