SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'ye Spor Müdürlüğü

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:47:00
Battalgazi'ye Spor Müdürlüğü
A- A+ PAYLAŞ

Bakanlar Kurulu, Türkiye genelinde 138 ilçede Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü kurulması yönünde karar aldı. 

Bu kapsamda, büyükşehir statüsü sonrasında idari pozisyonu değişen Battalgazi ilçesine de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü kurulacağı açıklandı. 

Resmi Gazete’de yayımlanan sözkonusu kararda şöyle denildi: “Spor Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında, ekli listede belirtilen toplam 138 adet Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün kurulması; Gençlik ve Spor Bakanlığının 23.1.2013 tarihli ve 154 sayılı yazısı üzerine, 27/9/1984 tarihli ve 3046 sayılı Kanunun 17. maddesinin (d) bendine göre, Bakanlar Kurulu’nca 27/5/2013 tarihinde kararlaştırılmıştır”. 

Resmi Gazete’de yayımlanan karar ekindeki 138 ilçeden biri olarak Malatya’nın Battalgazi ilçesi gösterildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız