SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bayağı İlgi Vardı'

A- A+ PAYLAŞ

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Malatya'da İnönü Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Anemon Otel'de basın mensuplarının sorularını cevaplayan ünlü şovmen, Malatya İnönü Üniversitesi'nde öğrencilerin gösterdiği ilgiden bir hayli memnun kaldığını söyledi. Beyaz, Malatya'yla ilgili keyifli anıları olduğunu ifade ederek, "İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de birçok üniversiteye gittik. Sıra Malatya'daydı. Üniversiteleri gezmek için Denizbank iyi bir bahane oldu. Normalde bende üniversiteleri geziyordum ama İnönü Üniversitesi'ne gelmeyeli hayli uzun zaman olmuştu. Bayağıda bir ilgi vardı. Salonda 4 bin 500 kişi vardı. Allah herkese nasip etmez ümidiyle o keyfin tadını çıkartmaya çalıştım. Malatya'yı bu sefer çok fazla gezemedim. Ama daha önceden birkaç sefer daha Malatya'ya geldim. O zaman şehrin içerisini gezmiştim. Malatya benim çok sevdiğim şehirlerden bir tanesi, aklımda kalan sanayisi ve insanının çok iyi olduğudur. Keyifli anılar kaldı" dedi.

Ünlü şovmen, bir basın mensubunun "İnönü Üniversitesi'ni ne zaman Beyaz Şov'a konuk edeceksiniz?" sorusuna esprili bir cevap verdi. Malatya İnönü Üniversitesi öğrencilerini programına davet ettiğini kaydeden Beyaz, "Üç dönemde arkadaş alabiliyoruz. 50'şerden 150 öğrenci konuk alabiliyoruz. Davet ettik. Bundan sonrası onların elinde, yani üniversiteli arkadaşları ben götürüp, getirmeye başlarsam işimizi zorlaştırır. Daha henüz ulaşım işine başlamadım. Yani gelmek istemeleri bile bizim için yeter" dedi.

Beyaz, otelde de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşırken, hayranları ise ünlü şovmenle fotoğraf çektirebilmek için adeta yarıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız