SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bayan 112' Ders Veriyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:23
'Bayan 112' Ders Veriyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da görev yapan bayan ambulans şoförü Ferhan Dumlupınar, sürüş teknikleri eğitimi veriyor.

112 Komuta Merkezi’nde 8 yeni ambulansın hizmete sunulması töreninde ilgi odağı olan bayan ambulans şoförü Ferhan Dumlupınar’ı tebrik eden AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Kadın erkek eşitliğiyle ilgili hep şunu söyledik, fıtratları ayrı, fırsatları aynı olsun diyoruz. Bugün fırsatı aynı hale getiren değerli kardeşimiz Ferhan Dumlupınar’ı kutluyorum. Ambulansın en hızlı şoförü ve hem de eğitmen. Kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

İl Sağlık Müdürü Nail Umay da bayan ambulans şoförü Ferhan Dumlupınar’ın sürüş teknikleri eğitimi verdiğini söyledi.

Hatay doğumlu olan ve iki çocuğu bulunan 31 yaşındaki Ferhan Dumlupınar’ın acil tıp teknikeri (paramedik) olduğu, 12 yıl çalıştığı 112’de son 4 yılda şoförlük de yapıp, sürüş teknikleri eğitimi de verdiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız