SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayan Basketbol ve Erkek Voleybol Galibiyeti

A- A+ PAYLAŞ

Deplasmanlı 2. ligde mücadele eden Malatya Belediyespor Bayan Basketbol takımı ile Erkek Voleybol takımı, karşılaştıkları rakiplerini mağlup ettiler.

BAYAN BASKETBOL..
Deplasmanlı Bayan Basketbol 2. Liginde mücadele eden ve grubunda lider olan Malatya Belediyespor takımı, Atatürk Spor Salonu'nda Diyarbakır Belediyesi DİSKİspor'la oynadığı karşılaşmadan 67-37 galip ayrıldı.

Malatya Belediyespor'da bu maçta; Özlem, Çiğdem, Semra, Asuman, Huri, Sakine, Hülya, Saadet ve Sena forma giydiler.

ERKEKLER BASKETBOL
Deplasmanlı Erkek Voleybol 2. Liginde yeralan Malatya Belediyespor takımı da, Atatürk Spor Salonu'nda Diyarbakır DİSKİspor ile karşılaştı.

Engin, Hüseyin, Habil, Tuğrul, Cüneyt, Ahmet Bilal, Mevlüt ve Kamil'in forma giydikleri maçta Malatya Belediyespor birinci sette 25-20, ikinci sette 27-25 ve 3. sette 25-22 üstünlük sağlayarak, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız