SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayan Boksörler Başarıyla Döndü

0
Güncellendi - 2016-01-17 17:44:44
Bayan Boksörler Başarıyla Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasına 40 ilden 447 sporcunun yarıştığı şampiyonada birbirinden zorlu sporcuları eleyen Malatyalı sporcular, elde ettikleri başarılı sonuçlarla göz doldurdular.

İzmir Çeşme'de yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasına 40 ilden 447 sporcunun yarıştığı şampiyonada birbirinden zorlu sporcuları eleyen Hatice Akbaş,  Yıldız Kızlar Kategorisinde 46 Kilogramda Türkiye Şampiyonu, Tuğba İpekten Yıldız Kızlar Kategorisinde 52 Kilogramda Türkiye İkincisi, Nurşah Kaya, Yıldız Kızlar Kategorisinde 46 Kilogramda Türkiye Üçüncüsü oldu.

Pano03Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, şampiyonadan başarıyla dönen sporcuları ve antrenörlerini kabul etti.

Fındıklı, sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak, "İzmir Çeşme'de yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasına 40 ilden 447 sporcunun yarıştığı şampiyonada sporcularımız kendi kilolarında bir çok Türkiye Şampiyonunu ve Milli Boksörleri eleyerek bileklerinin hakkıyla dereceye girdiler. Bu sayede önümüzdeki günlerde inanıyorum ki bu sporcularımıza Türkiye Boks Federasyonunca Milli Takıma davet edecektir. Sporcularımıza her türlü desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Sporcularımız Hatice Akbaş, Tuğba İpekten, Nurşah Kaya'yı , antrenörlerini, kulüplerini ve ailelerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Fındıklı, ziyarette sporculara spor malzemesi yardımında bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız