SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayan Kaymakama Gözyaşlı Veda

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan Kaymakamı Tülay Baydar'ın, bir yıllık eğitim için İngiltere'ye gitmeye hak kazanması üzerine verdiği veda yemeğinde vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

İçişleri Bakanlığı'nın düzenlediği sınavı kazanarak İngiltere'deki Porsmunt Üniversitesi'nde "Avrupa Birliği" konusunda bir yıl mastır yapma hakkı kazanan Kaymakam Tülay Baydar, Öğretmenevi'nde personel ve daire müdürlerine veda yemeği verdi. Baydar, burada yaptığı konuşmada, bir yıl İngiltere'deki Porsmunt Üniversitesi'nde eğitim alacağını ve birkaç gün içerisinde İngiltere'ye gideceğini belirtti.

Hekimhan Kaymakamlığı'na Yazıhan Kaymakamı Nilüfer Canat Sürekli'nin vekalet edeceğini aktaran Baydar, hizmetlerin şahıslarla değil yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde yürütüldüğünü hatırlatarak, "Bize nerede görev verilirse orada hizmetimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Burada görev yaptığım süre zarfında çok verimli hizmet anlayışıyla çalıştık. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Veda yemeğinde Kaymakam Baydar'ın birlikte çalıştığı personel ve vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız