SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Muhtarı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2016-09-18 05:10:47
Kadın Muhtarı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

CHP Battalgazi Başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ataköy Mahallesi'ne giderek burada incelemelerde bulundu ve Battalgazi'nin tek, Malatya'nın ikinci kadın muhtarı Elif Gemici ile görüştü.

Konuklarını muhtarlık binasında ağırlayan Muhtar Elif Gemici, CHP Battalgazi yönetimini mahallelerinde görmekten mutlu olduğunu belirttikten sonra, tüm siyasilere eşit yakınlıkta olduklarını, amaçlarının mahallede oturanların sorunlarına çözüm bulmak olduğunu, Battalgazi ve Büyükşehir Belediyesi ile istişare içinde Ataköy’e hizmet getirmeye çalıştıklarını söyledi.

CHP Battalgazi Merkez İlçe Başkan Av. Selahattin Sarıoğlu ise yaptığı konuşmada: "Ataköy Mahallesinin muhtarının kadın olması, bu mahallenin demokrasiye ne kadar yakın olduğunun kanıtıdır. Mahalle halkının bu seçimi insanlarımızın kadını önemsemeyen, kadını saymayan tutumuna verilmiş bir Atatürk yanıtıdır. Umarım bu yerleşik anlayış devletin örnek çalışmalarıyla değişir, düzelir." dedi.

Sarıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ataköy büyük bir mahallemiz. Muhtarlığımızın Kültür Evi yapma girişimini candan destekliyoruz. Böyle bir bina, İnsanların toplanma, kendini anlatma, yeni donanımlar edinme ihtiyacına yanıt verecektir.  Ayrıca sokak yollarının bozuk, eşik ve çukur olduğunu gördük. Bu yollar kaliteli asfaltla kaplanmalıdır. Bu hem trafiği kolaylaştırır, hem de temizliği, güzelliği getirir. Ayrıca, uzun, yokuş, Yeşilyurt Caddesinin kaldırımlarında yürüyen insanların özellikle yaşlıların yorulduklarında oturup soluklanabilecekleri yerlerin olmayışı da bir sorun bence. Bu geniş kaldırımlara banklar yerleştirilebilir.”

Bülten

ataköy2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bülent (7 yıl önce)
    Mahallemizde pek hizmet yok . Kaldırımlarımız yapılmıyor, alt yapıda eski yenilenmiyor. Hizmet almak için sıra bekliyoruz. İhşallah 2017 belediye programına girerde mahallemizdeki bu eksiklikler giderilir.
    0
    0
    Yanıtla