SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayan Su Topu Takımı 2. Ligde

0
Güncellendi - 2016-10-11 01:03:57
Bayan Su Topu Takımı 2. Ligde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayan Sutopu takımı, Adana’da gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda 2. Lig’de mücadele etme hakkını elde etti.

Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “U17 Bayanlar Federasyon Kupası” karşılaşmaları Adana’da yapıldı. 7-9 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakalara, 16 takım katıldı.

Adana’da, dört grupta gerçekleştirilen müsabakalarda İzmir Esti, İzmir 35 Sutopu, Adana Adanus, Adana Çınarlı, Adana Karataş, Adana Kurtuluş, Antalya Su Sporları, Malatya Su Sporları, Kayseri Olimpik Spor, Bodrum Yarımada, Galatasaray, İskenderun Yüzme İhtisas, Hatay Su Sporları ve Hatay Büyükşehir Belediye takımları birinci ve ikinci lig için yarıştı.

Atatürk ve 100. Yıl Yüzme Havuzları olmak üzere iki havuzda gerçekleşen müsabakalara toplam 16 Kulüp katıldı.

2000 doğumlu ve daha küçük yaştaki bayan sporcuların Federasyon Kupası için mücadele ettiği müsabakalarda ESTİ (Ege Su Sporları Tenis İhtisas Spor Kulübü) Şampiyon olurken; 35 Sutopu ve Yüzme Spor Kulübü ikinci, Çınarlı Spor Kulübü ise üçüncü sırada yer aldı.

Müsabakalara katılan Malatya Su Sporları bayan sutopu takımı ise 2016-2017 sezonunda 2. Lig’de mücadele etme hakkını kazandı.

Yeni Malatya Gazetesi

sutopu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız