SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayan Sürücü Dükkana Girdi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bayan sürücü (fotoğraftaki) yönetiminde bulunan bir otomobilin dükkana girmesi nedeniyle maddi hasar oluştu. Öte yandan iki ayrı kazada da 13 kişi yaralandı.

13 YARALI..
İki ayrı trafik kazasında 13 kişinin yaralandığı bildirildi.

Malatya-Darende karayolu Develi mevkiinde plakası ve sürücüleri henüz belirlenemeyen 2 otomobilin çarpışması sonucu, araçlarda bulunan Zuhal Koç, Hanım Koç, Eda Nur Koç, Uğur Akgeyik ve Hüseyin Altıntop ağır yaralanarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Durumları iyi olan 2 yaralı ise Akçadağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

Yaralanmayla sonuçlanan diğer kaza Akçadağ ilçesi Malatya karayolu kavşağı Doğu Mahallesi'nde meydana geldi. Y.A. (43) yönetimindeki 44 AP 095 otomobil ile Y.Y. (45) idaresindeki 44 LC 085 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirbirsizlik sonucu çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Y.Y. ile araçta bulunan M.Ö. (73) ve M.Ö. (45) ağır yaralanarak önce Malatya Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan H.Ö. (75) isimli kadın ile R.A. (35) ve Y.A.'nın (3) durumlarının ise iyi olduğu kaydedildi.

BURNU BiLE KANAMADI..
Bu arada, bayan sürücü de Mimar Sinan Caddesi'nde kaza yaptı.

İsmi öğrenilemeyen bir kadın sürücünün kullandığı 44 AY 166 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle 30 santimetrelik kaldırıma çıkıp bir mobilya dükkanına girdi. Kaldırımda ve iş yerinde kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Kazada sürücünün burnu dahi kanamazken, otomobilde ve mobilya dükkanında maddi zarar oluştu. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız