SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayan Sürücünün Zor Anları!

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi yolunda minibüs dikkatsizlik sonucu refüje çarpıp devrildi. Arkadan gelen ve lise öğretmeni olan bayan sürücü yönetimindeki oto da, minibüse çarpmamak isterken yoldan çıkıp, duvara çarptı. Malatya'daki kazalarda 29 yaralı.. Ambulans da, polis otosu da kaza yaptı..

ÖNCE MİNİBÜS, SONRA OTOMOBİL..
Kaza, Malatya-Battalgazi Karayolu Hanıminçitliği Kasabası Boyataş Fabrikası önünde meydana geldi. Arif Demirtaş'ın kullandığı 44 FK 774 plakalı minibüs, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yoldan çıkarak orta refüjde devrildi.

Kaza dolayısıyla aynı şeritte seyir halindeki Selma Özçoban'ın yönetimindeki 44 FN 311 plakalı otomobil de yoldan çıkarak bir evin bahçe duvarına çarptı. Aracında sıkışan Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yapan Selma Özçoban'ı, itfaiye ekipleri araçtan çıkarttı.

Özçoban ve minibüs sürücüsü Arif Demirtaş ile yanındaki Nurettin Demirtaş 112 acil servis ambulanslarıyla devlet hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

AMBULANS DA, POLİS OTOSU DA KAZA YAPTI..
Mücelli Caddesi üzerinde S.A. yönetimindeki 44 AS 811 plakalı otoyla, karşıdan karşıya geçmek isteyen 22 yaşındaki N.D. adlı bayana çarparak yaralanmasına yol açtı.

Çevreyolu Taştepe kavşağında E.H. yönetimindeki 44 FH 407 plakalı ambulans ile A.Ü. yönetimindeki 44 DC 457 plakalı otobüs çarpıştı. 20.25’deki kazada, ambulansta görevli 32 yaşındaki H.D. ile 35 yaşındaki E.U. yaralandılar.

Fahri Kayahan Bulvarı- Mehmet Buyruk Caddesi kavşağında devriye görevi yapan Ö.S. yönetimindeki 44 A 48122 plakalı polis otosu ile S.Z. yönetimindeki 44 EA 624 plakalı oto çarpıştı. 06.40 sıralarındaki kazada, iki aracın sürücüsü ile polis otosundaki 34 yaşındaki M.Ö. adlı polis memuru yaralandılar.

Battalgazi Mahallesi Çatyol kavşağında S.K. yönetimindeki plakasız motosiklet ile Aziz Avcı yönetimindeki 06 AE 7545 plakalı oto çarpıştı. Motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan 27 yaşındaki F.K. adlı kadın ile 3 yaşlarındaki S.K.K. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Kaynarca Mahallesi’nde M.N.S. yönetimindeki 44 FC 903 plakalı oto, karşıdan karşıya geçmek isteyen 11 yaşındaki K.K.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

Sanayi Caddesi’nde M.G. yönetimindeki 44 KV 486 plakalı oto, karşı kaldırıma geçmek isteyen 26 yaşındaki S.A. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

Şifa Mahallesi Topal Hafız Sokakta İ.K. yönetimindeki 37 EP 088 plakalı oto, karşı kaldırıma geçmek isteyen 34 yaşındaki Y.A. adlı kadına çarptı. Yaralı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde H.A. yönetimindeki 44 T 1333 plakalı taksi ile giderken yola çıkan 4 yaşındaki G.U.’ya çarptı ve yaraladı.

Hekimhan ilçe merkezi Bağyolu Köprüsü’nde O.İ.Ç. yönetimindeki 44 ET 431 plakalı oto, takla attı. Kazada 22 yaşındaki H.B., 23 yaşındaki A.Ö. yaralandılar. Yaralıların alkollü olduğu bildirilirken, aracı kullandığını öne sürdüğü polis raporunda belirtilen O.İ.Ç.’nin alkolsuz olduğu belirtildi.

Doğanşehir Reşadiye Köyü Gülderesi mevkiinde Bülent Atlı yönetimindeki kamyon, havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle virajı alamayarak sol taraftaki kayalıklara çarptı. Kazada 25 yaşındaki sürücü yaralandı.

Malatya-Kayseri yolu 50. km. Akçadağ Gürkaynak köyü civarında Murat Yetiş yönetimindeki araç, yağışlı hava ve kaygan yol yüzünden kayısı bahçesine uçtu. 28 yaşındaki sürücünün yaralandığı bildirildi.

Malatya-Sivas yolu Topsöğüt kavşağında 48 yaşındaki Bedri Akyıldız yönetimindeki araçla Yazıhan yönüne giderken, Topsöğüt yönüne giden 56 yaşındaki Mehmet Öncel yönetimindeki traktöre çarptı. Traktör sürücüsü yaralanırken, iki araç hasar gördü.

Malatya- Kayseri yolu Akçadağ- Aydınlar köyü civarında 29 yaşındaki Suat Arslan yönetimindeki oto, önünde giden minibüse arkadan çarptı. Kazada Arslan yönetimindeki otoda bulunan Yusuf Özdemir, Hamit Özer, Fatih Esen ile minibüste bulunan Mehmet Algan yaralandılar.

Adıyaman-Malatya yolu Doğanşehir Erkenek Beldesi Karanlıkdere’de Yasin Kılıç yönetimindeki oto, yağmur nedeniyle oluşan heyelan yüzünden yola dökülen taşlara çarptı. Kazada aracın hasar gördüğü bildirildi.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Hüsamettin Kılıç yönetimindeki oto, Erkenek Çamlıbel mevkiinde kaygan yolda kontroldan çıktı ve yolun sağındaki kayalıklara çarptı. Bu kazada da maddi hasar meydana geldi.

Kale İlçesi Erdemli yolu 16. kilometrede Yücel Akdeniz yönetimindeki minibüsle yolcu almak için geri manevra yaparken Ali Çoban yönetimindeki otomobile çarparak hasara yol açtı.

Doğanyol İshak Mahallesi Milli Eğitim lojmanı önünde Mehmet Tahtasakal, otosunu parkederken duvardan tuğla ve beton parçaları aracın üstüne düştü. Olayda otoda bulunan 33 yaşındaki Hüsne Tahtasakal yaralandı.

Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan 37 yaşındaki Hasan Özkan yönetimindeki oto Akçadağ Kepez yakınlarında karşı yönden gelen 35 yaşındaki İbrahim Çakır yönetimindeki araca çarptı. Kazada iki araçta da hasar meydana geldi.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Mehmet İslamoğlu yönetimindeki araç, yağışlı hava nedeniyle yoldan çıktı ve kaza yaptı. Erkenek Çamlıbel mevkiindeki kazada aracın hasar gördüğü bildirildi.

Özsan Sanayi Sitesi girişi Muayene istasyonu önünde 43 yaşındaki Süleyman Tosik yönetimindeki oto, Ankara yönüne giderken aşırı hız ve alkol etkisiyle kaza yaptı ve kaldırıma çarptı. Kazada araç sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Ayhan Yılmaz yönetimindeki araç, yağış nedeniyle Erkenek Beldesi Karanlıkdere mevkiinde kaza yaptı. 39 yaşındaki sürücü hafif yaralandı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Ömer Türkman yönetimindeki araç, Erkenek Karanlıkdere mevkiinde yagışlı hava, kaygan yol ve aşırı hız yüzünden kaza yaptı. 34 yaşındaki sürücünün yaralandığı bildirildi.

Dilek yolu 7. kilometrede Muhammed Çetin yönetimindeki oto, yağış nedeniyle virajı alamayarak yoldan çıktı. Araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız