SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayan Takımına Esnaf Morali

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor Bayan futbol takımı 21- 23 Mayıs tarihlerinde oynanacak play-off maçları için karayoluyla Mersin'e hareket etti. Rakipleri Antalyaspor ve Gaziantep Gazikentspor olan bayan futbol takımına, Dörtyol esnafı tarafından moral yemeği verildi.

Yeşil Vadi'de verilen yemekte Adnan Yılmaz, İstem Eroğlu, Mehmet Narin, Ünal Özcan, Abdulvahap Günay, Erkan Fidan ve Selahattin Aşan bayan futbol takımına maddi destekte de bulundu.

Yemek davetinde bir konuşma yapan Malatya Gençlik ve Spor bayan takım antrenörü Ahmet Özelçi, play-off maçları öncesinde esnafların kendileri için verdiği yemek davetinin moral ve motivasyonlarını artırdığını söyledi.

Özelçi, bayan futbol takımın ilk defa böyle bir davetle karşılaştığını ifade ederek, "Çok iyi ağırlandık. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle küçük şeyler bizi mutlu ediyor. Büyük şeyler istemiyoruz. İnşallah bizde maçlarımızı en iyi şekilde oynayıp, iyi bir sonuçla döneceğiz" dedi.

Esnaflar adına bir konuşma yapan Adnan Yılmaz ise, bayan futbol takımına play-off maçları öncesinde moral vermek istediklerini kaydederek, "Kızlarımız play-off maçlarına gittikleri zaman sahipsiz olmadıklarını bilecekler. Bu konuda biz esnaflar olarak takımımıza sahip çıkacağız. Ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah Mersin'de başarılı bir sonuçla dönerler. Kız takımımız Malatya'nın yanında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'yu da temsil ediyor. Biz de takım için elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye
konuştu.

Öte yandan İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esin Güllü, bayan futbol takımı oyuncularını ücretsiz sağlık kontrolünden geçirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız