SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayan Vali Yardımcısı Görevde

A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı'nın son Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Nevşehir'in Gülşehir Kaymakamlığı görevinden Malatya Vali Yardımcılığı görevine atanan İnci Sezer Becel, Malatya'ya gelerek görevine başladı.

Malatya'nın ilk bayan Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, "Meslekte 13. yılımı dolduruyorum ama, vali yardımcılığında ilk günüm. Malatya bildiğim bir şehir. Adıyaman'ın Tut İlçesi'nde kaymakamlık yapmıştım. Malatya aşina olduğum ve gelirken de az çok nelerle karşılaşacağımı bildiğim bir şehir. Şimdiye kadar görev yaptığım yerlerde bayan olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bilakis hep destek gördüm. Bence cinsiyetten önce halka yaklaşım çok önemli. Sizin yaklaşımınız, işinizi yapıp yapmadığınız, halkın sizi benimseyip benimsememesinde önemli rol oynuyor" dedi.

Emniyet Amiri Hakan Becel'le evli ve 1 çocuk annesi olan İnci Sezer Becel'in göreve başlamasıyla, Malatya'da görevli mülki idare amiri bayan sayısı 3'e çıktı. Halen Hekimhan İlçesi'nde Tülay Baydar ve Yazıhan'da da Nilüfer Canat Sürekli kaymakam olarak görev yapıyor.

1971 Gaziantep-İslahiye doğumlu ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Becel'in Malatya'ya atandığı kararnamede, Malatya Vali Yardımcılarından Abdullah Küçük de, Trabzon- Arsin Kaymakamlığı'na atanmıştı.

Malatya'da Becel'le birlikte fiilen görev yapan Vali yardımcısı sayısı yeniden 6'ya yükseldi. Halen Bayram Öz, Mehmet Tevfik Emre, Engin Durmaz, Orhan Çiftçi ve Erdinç Filiz Vali Yardımcısı olarak görev yapıyor. Kadrosu Malatya Vali Yardımcılığı olan Enver Erdem ise, Elazığ'da İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak görevi sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız