SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar 'Bay' Haftasında 2.liğe Düştü

0
Güncellendi - 2018-11-27 02:27:53
Kızlar 'Bay' Haftasında 2.liğe Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 12.Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta ikinci haftayı bay geçirirken, haftayı ikinci sırada tamamladı.

Grup'ta ikinci hafta karşılaşmaları oynandı. Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, sahasında Gaziantep Karataş Spor'u 13-1 mağlup etti ve puanını 4'e yükselterek, maç fazlasıyla Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nden liderliği devraldı.

Ligin ikinci haftasında sahasında Makamspor'u 5-0 mağlup eden Şanlıurfa Gençlik Spor ise sezona 3 puanla başladı. Grup'ta ilk haftayı bay geçiren Güneydoğu Anadolu ekibi, 3 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Grup'ta ilk hafta deplasmanda Gaziantep Karataş Spor'u 7-2 mağlup eden ve sezona 3 puanla başlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise ikinci haftayı bay geçmesine rağmen 3 puanla ikinci sırada yer aldı.

KAHRAMANMARAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta üçüncü hafta sahasında Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek.

Grup'ta ikinci haftayı bay geçiren Malatyalı bayanlar, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Sezona Gaziantep Karataş Spor deplasmanında alınan galibiyetle 'merhaba' diyen kırmızı beyazlılar, üçüncü hafta sahasında konuk edeceği Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor'u yenerek, liderliği geri devralmak istiyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, ligin ikinci haftasını bay geçtiklerini ifade ederek, "Üçüncü hafta sahamızda Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor'u konuk edip, ardından Şanlıurfa Gençlik Spor'a konuk olacağız. Üst üste zorlu maçlar bizi bekliyor. Takım olarak bay haftasını iyi değerlendirdik. Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor maçı hazırlıklarımız yoğun tempoda sürüyor. Sahamızda oynayacağımız ilk maçı kazanıp, Şanlıurfa Gençlik Spor deplasmanına moralli gitmek istiyoruz" dedi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü-Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor karşılaşması 2 Aralık Pazar günü Malatya'da oynanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız