SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlar Futbol Takımına Takviye

0
Güncellendi - 2016-01-29 02:54:37
Bayanlar Futbol Takımına Takviye
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, iki oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Grup'ta 27 puanla zirvede yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Gülkız Özdemir (yanda) ile Nurcan Şahin'i kadrosuna kattı.

ÖZDEMİR: "2. LİGE ÇIKARIZ"

Gülkız Özdemir, Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün her anlamıyla güzel bir takım olduğunu ifade ederek, kırmızı mavili kulübe transfer olduğu için mutlu olduğunu belirtti.

Özdemir, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların çok iyi olduğunu kaydederek, "Takımda çok güzel bir ortam var. Bizle çok ilgileniyor. 1. Ligden buraya geldim. Önemli olan top oynamak, nerede olduğum önemli değil" dedi.

Takımdaki futbolcuların 1. Ligdeki futbolcularla aynı seviyede olduklarını dile getiren Özdemir, "Arkadaşlarımız çalışırsa, 1. Ligdeki futbolcularla aynı seviyedeler. Aynı kapasite takımdaki arkadaşlarımızda da var" diye konuştu.

Özdemir, Play-Off'larda şanslarının yüksek olduğunu kaydederek, 2. Lige yükseleceklerinden emin olduklarını söyledi.

ŞAHİN: "İYİ İŞLER YAPACAĞIZ"

Pacno01Takımın yeni transferlerinden Nurcan Şahin ise (yanda), Malatya Bayanlar Spor Kulübü'ne geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Futbola Malatya'da başladığını anımsatan Şahin, "Malatya'dan Gaziantep Fıstıkspor'a transfer oldum ve 4 yıl orada oynadım. Yeniden Malatya'ya döndüm. İnşallah daha iyi işler yapacağız. Play-Off'lara kalıp, 2. Lige yükselmek istiyoruz. Tek hedefimiz Play-Off. Takım çok iyi, güzel bir ortam var. İnşallah başarılı olup, 2. Lige yükseleceğiz" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (8 yıl önce)
    Bravo kızlara başarılarıyla Malatyamızın yüzünü ağartıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla