SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlar Futbolda Transfer

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:49:34
Bayanlar Futbolda Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, orta saha oyuncusu Sevim Çetin'i transfer etti. 

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bir süredir takımın kampında bulunan orta saha oyuncusu Sevim Çetin'i kadrosuna dahil etti.

Mersin Camspor ve Elazığ Bordospor takımlarının formasını giyen 21 yaşındaki Sevim Çetin, Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Levent Enginol'un da katılımıyla kendisini mavi-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde konuşan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Levent Enginol, bu sezon kurumsallaşmaya büyük önem verdiklerini dile getirdi.

"KURUMSALLAŞMA ADINA ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK"

Enginol, bu sezon lige iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, "Kulübümüzün bir kulüp binası yoktu. Bu anlamda kulüp binamızı oluşturduk. Takımımızın kurumsal bir yapıya kavuşması adına önemli adımlar attık. Bu kapsamda da çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Enginol, orta saha oyuncusu Sevim Çetin'i kadrolarına kattıklarını ifade etti.

ÇETİN: "BURADA BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM"

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün yeni transferi Sevim Çetin ise, takıma faydalı olmak için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Geçmiş dönemde Mersin Camspor ve Elazığ Bordospor takımlarında forma giydiğini hatırlatan Çetin, Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde başarılı olmak istediğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız