SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlar Geçit Belediye Maçına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2016-11-24 01:15:06
Bayanlar Geçit Belediye Maçına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin üçüncü haftasında Malatya’da Erzincan ekibi Geçit Belediyespor’u konuk edecek.

Ligde ilk iki haftada 1 galibiyet, 1’de beraberlik alarak 4 puan toplayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, haftayı beşinci sırada tamamladı. Ligde bu sezon, geçen sezona göre daha mütevazi bir kadroyla mücadele eden mavi kırmızılılar, zorlu rakiplerin arasından sıyrılarak, grubu birinci tamamlamak ve Play-Off’larda mücadele etmek istiyor.

Ligde ilk iki hafta sonunda 4 puan toplayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 27 Kasım Pazar günü 12.00’da İnönü Üniversitesi Stadı’nda Erzincan temsilcisi Geçit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mavi kırmızılılar, ligde ilk iki haftada henüz puanla tanışamayan rakibini yenerek, galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Takımın tecrübeli orta sahası Burcu Çakır, sezona iyi başladıklarını ancak ikinci hafta deplasmanda Erzincan Gençler Gücü Spor ile 1-1 berabere kaldıklarını anımsattı.

Çakır, Erzincan Gençler Gücü Spor deplasmanında iyi bir mücadele ortaya koymalarına rağmen 1 puanla yetindiklerini kaydederek, “Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Maçın ilk dakikalarında 1-0 geriye düştük ancak ilk yarıda 1-1’lik eşitliği sağladık. Daha sonra üstünlük sayısını bulacak fırsatlar yakaladık ancak futbol şansı yanımızda değildi. 3 topumuzun direkten döndüğü maçta 1 puana razı olduk” dedi.

Ligin üçüncü haftasında sahalarında Erzincan’ın bir başka temsilcisi Geçit Belediyespor’u konuk edeceklerini dile getiren Çakır, “Rakibimiz ilk iki maçını kaybetti ve sıfır puanı var. Bu tür maçlar zor olur. Çünkü onlarda ilk puanlarını almak isteyeceklerdir. Ama biz onlardan daha iyiyiz. Kendi sahamızda galip gelip, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız