SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlar Hokey de Malatya'da

0
Güncellendi - 2016-02-05 03:14:40
Bayanlar Hokey de Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

  • Hokey Federasyonu MHK Başkanı Sarı, Malatya'da erkeklerden sonra bayanlar Salon Hokeyi müsabakalarının yapılacağını bildirdi.

Türkiye Hokey Federasyonu (THF) Merkez Hakem Kurulu Başkanı FIH Kokartlı Uluslararası Hakem Okan Sarı, Türkiye Hokey Federasyonu'nun az zamanda çok iş yaparak, 14 yılda hem bayan hem de erkeklerde 28 lig oluşturduğunu söyledi.

Türkiye Hokey Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Erkekler 1. Lig Salon Hokeyi'nin Malatya'da düzenlendiğini ifade eden Sarı, ilk 2 sırada yer alan takımın Süper Lige yükseleceğini kaydetti.

Sarı, Erkekler 1. Lig Salon Hokeyi müsabakalarının bitiminin ardından ödül töreninin düzenleneceğini ve ardından Bayanlar 1. Lig Salon Hokeyi müsabakalarının başlayacağını belirtti.

"14 YILDA 28 LİG OLUŞTURULDU"

Sarı, Türkiye Hokey Federasyonu'nun 2002 yılında kurulduğunu anımsatarak, federasyonun 14 yıllık bir geçmişinin olmasına rağmen az zamanda çok iş başarıldığını kaydetti.

Federasyonun 14 yıl içerisinde açık ve kapalı olmak üzere Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig dahil olmak üzere 28 lig oluşturduğunu ifade eden Sarı, "Bay ve bayanlarda 28 ligin oluşturulması çok büyük bir başarıdır. Aynı zamanda hokey üniversite sporları arasında da yer alan bir branş durumuna geldi. Hokey, her şeyden öte olimpik bir branş" dedi.

Sarı, federasyonun Erkekler ve Bayanlar 1. Lig Salon Hokeyi' müsabakalarını Malatya'ya verdiğine değinerek, "Müsabakalar Yeşiltepe Spor Salonu'nda başladı. Erkekler 1. Lig müsabakaları büyük bir çekişmeye sahne oluyor. Bu müsabakalar sonrasında ilk 2'de yer alan takımlar Süper Lige yükselecek. Son 2'de kalan takımlar ise 2. Lige düşecek. Bu müsabakalar tamamlandıktan sonra bayanlar müsabakaları başlayacak" diye konuştu.

Sarı, Malatya'nın federasyon kurulduğundan bu yana hem  takım hem hakem hem de sporcu olarak destek verdiğini ve bu anlamda iyi bir yerde olduğunu da sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız