SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlar Sahaya İniyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:17:42
Bayanlar Sahaya İniyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın  bayan futbolundaki tek temsilcisi Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına 1 Eylül'den itibaren başlayacak.

  Geçtiğimiz sezon Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde mücadele eden ve Play-Off 2. aşama maçında elenen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bu sezon başarılı olup, 2. Lige yükselmek istiyor. 

  Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, 2015-2016 sezonunun startını 1 Eylül'de vereceklerini ifade etti.

  Çelebi, geride kalan sezonda 2. Lige çıkma başarını gösteremediklerini anımsatarak, bu sezon başarılı olup, hedeflerine ulaşmak istediklerini dile getirdi. 

  Yeni sezona bazı değişikliklerle başlayacaklarını kaydeden Çelebi, "Yeni sezon öncesi teknik sorumlumuz Salih Timurkaan hocamız ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Timurkaan'dan boşalan teknik sorumluluğa Hamdi Büyüktatar'ı getirdik. Salih Timurkaan'a bugüne kadar takımımız verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni hocamızla birlikte hedefimize emin adımlarla yürürüz" dedi. 

"Transfer görüşmelerimiz sürüyor"

  2. Lig hedefi doğrultusunda yeni sezonla ilgili çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Çelebi, geçen sezon yarım kalan işlerini bu sezon tamamlamak istediklerini belirtti. 

  Çelebi, kadrolarını güçlendirme adına transfer çalışmalarının devam ettiğini de kaydederek, "Takım olarak iyi bir kadromuz var. Bu kadroya takviye olarak birkaç noktaya transferimiz olacak. Bu noktada 4 futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu sezon 2. Lige yükselmek istiyoruz. Bu kapsamda da kadromuzu daha da güçlendireceğiz" diye konuştu. 

  Yeni yönetim oluşumuyla birlikte transfer çalışmalarını hızlandıracaklarını dile getiren Çelebi, nokta transferler yapmak istediklerini kaydetti. 

"Tek sıkıntımız sahipsiz oluşumuz"

  Çelebi, Malatya'nın tek bayan futbol takımı olmalarına rağmen herhangi bir destek görmediklerini, kısıtlı imkanlarla lige mücadele ettiklerini dile getirdi. 

  Yıllardır kendi imkanlarıyla ligde mücadele ettiklerini ifade eden Çelebi, "Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak tek sorunumuz sahipsiz olmamız. Yıllardır profesyonel liglerde Malatya'yı temsil etmemize rağmen hiçbir destek göremiyoruz. Gerek sponsor bulmakta gerekse de destek bulmakta güçlük çekiyoruz. Rakip takımları yerel yönetimler en iyi şekilde desteklerken, biz bu desteği göremiyoruz" dedi. 

"Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor"

  Çelebi, kulüp olarak altyapıya büyük önem verdiklerini de belirterek, altyapı faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

  Bayan futbol okulunu açtıklarını ve burada bayan sporcular yetiştirdiklerini kaydeden Çelebi, "Altyapıyı kurulduğumuz günden buyana çok önemsedik. Profesyonel takımımızın yanı sıra altyapıdan yetişen sporcularımızla turnuva ve şampiyonalara katıldık. Bundan sonrada altyapı faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Hafta sonları küçük kızlarımız için açtığımız bayan futbol okulu çalışmalarımızda devam ediyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız