SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlar Satranç Birinciliği

0
Güncellendi - 2017-01-08 17:24:29
Bayanlar Satranç Birinciliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Satranç Bayanlar İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından Satranç Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen seçmeler iki gün sürdü. 25 sporcunun katıldığı yarışmada Gizem Kahya birinci oldu. Gafure Deniz ikinci, Ecrin Alkan ise üçüncülüğü elde etti.

Yarışmanın açılış ve ödül törenlerine katılan Malatya İş Kadınları Derneği Başkanı Göknur Aktay, Malatya İş Kadınları Derneği olarak her zaman sosyal, toplumsal etkinliklerde bulunduklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin kendileri çok mutlu ettiğini belirtti.

Satranç Malatya Bayanlar İl Birincisi Gizem Kahya  ise Türkiye Kadınlar Şampiyonasında Malatya’yı en  iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy da “İlimizdeki İl Birinciliği Yarışmasına katılan sporcularımız 5 -11 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonasına katılma hakkını elde etti. Sporcularımıza Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Adam boşuna konuşmamış, siz daha neyin peşindesiniz. Çocuklara daha faydalı şeyler öğretin, dama, satranç, okey, piyango, iddia vb. insanı öğrenmekten ve gelişmekten alıkoyup tamamıyla soyut, saçma ve uyduruk şeylerle muhatap ettirmeyin, bu tür oyunlara meylettirip çocuklarımızı zehirlemeyin. Onları spora yönlendirin, onlara fen, matematik ve biyoloji alanında deneyler yaptırın. İlk yardımı öğretin, Bitkilerin nelere hangi hastalıklara faydalı olduklarını anlatın. Bu çocuklara dinlerini tanıtın, bu dünyanın geçici olduğunu gerçek hayatın ise öldükten sonra başlayacağını bildirin. Yoksa siz bunları bilmiyor musunuz...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla