SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlar Sezonu Açıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:19:45
Bayanlar Sezonu Açıyor
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz yıl şampiyonluğu play off finallerinde kaçıran Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2015-2016 futbol sezonunu 1 Eylül’de açmaya hazırlanıyor. 

Malatya’ nın tek bayan futbol takımı olan, Malatya Bayanlar Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına 1 Eylül’de başlayacak. 2015 - 2016 sezonuna yeni antrenörleri Hamdi Büyüktatar ile devam edecek bayanlar futbol takımı aynı zamanda kadrosuna dış transferden takviyeler de yapacak.

ÇELEBİ, “REKABET ETMEMİZ ZORLAŞIYOR”

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunarak, “2015 - 2016 TFF Kadınlar Ligi hazırlıklarına başlamak için gün sayıyoruz. Bu sezon teknik adam değişikliğine gittik. Salih Timurkaan’ dan boşalan göreve Hamdi Büyüktatar hocamızı getirdik. Salih Timurkaan’a bizlere verdiği emekten dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda hafta sonları küçük kızlarımız için bayan futbol okulu çalışmalarına devam edeceğiz. Bu yıl hedefi büyülterek 2. Lig’e çıkmayı planlıyoruz. 4 oyuncu ile görüşme halindeyiz. Yeni yönetim oluşumuyla inşallah bu transferleri hızlandıracağız. Tek sorunumuz sahipsiz olmamız. Sponsor bulamamak ve yerel yönetimin hiç destek vermemesi, rakiplerimizin de yerel yönetim ve belediyeler tarafından destek görmesi bizim rekabet etmemizi zorlaştırıyor. Ama her şeye rağmen bu yıl da mücadelemizi sürdüreceğiz. İş adamlarımızdan ve belediyelerden destek bekliyoruz” İfadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız