SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlara 8 Mart Jesti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Perşembe günü belediye otobüslerinin bayanları gün boyu ücretsiz taşıyacağı bildirildi.

Belediye Basın Bürosu'nun bu konuyla ilgili yayınladığı bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın talimatıyla, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle, belediye otobüsleri 8 Mart Perşembe günü bayanlara ücretsiz hizmet verecek.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve gelmesinden sonra toplumumuzun mihenk taşı kadınlarımıza yönelik, Malatya Belediyesi’nce birçok hizmetin gerçekleştirildiği belirtilerek, Yerel Gündem 21 Kadın Çalışma Grubu tarafından da birçok etkinlik yapıldığı, kadınlara yönelik çeşitli eğitici kursların düzenlendiği ifade edildi.

Açıklamada, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve gelmesinden sonra yine belediye tarihinde ilk kez belediye otobüslerinin, 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle gün boyu bayanlara ücretsiz hizmet verdiği, aynı şekilde bu yıl da Kadınlar Günü’nde belediye otobüslerinin bayanlara gün boyu ücretsiz hizmet vereceği ifade edildi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız