SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bayanlara Bedava'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, Malatyaspor olarak bayanların maçlara bedava girmesi için karar aldıklarını söyledi.

Malatyaspor Kulübü binasında bir basın açıklaması yapan Karadağ, küfre karşı kampanya başlattığını belirtti. Karadağ, "Küfür'e Hayır demek için Malatyaspor Kulübü olarak çalışmalara başladık. Bunun diğer takımlarda da örnek olması için herkesin desteğini bekliyoruz. Bu nedenle bayanlarımızı maçlara ücretsiz olarak alacağız. Eğer bayanlarımız tribünlere gelirlerse, küfür oranı da düşer. Öyle bir sistem geliştirelim ki, kızlarımız ve bayanlarımız maçlara gelip, rahatça takımlarını destekleyebilsinler.

Ayrıca, okul müdürlüklerinin de bizlerden talepleri olursa biz öğrencilerimize 2 bin kişilik yer ayırmaya hazırız. Biz tribünlerimizi renklendirmek istiyoruz. Bu duyarlılığı herkesten bekliyoruz. Ben bu nedenle bayanlar haydi maça gelin diyorum" dedi.

Karadağ, zor bir süreçten geçtiklerini kaydederek, "Gerçekten takım zor durumda. Yedek kulübesinde sakatlıklardan dolayı az sayıda futbolcumuz var. Bu zor günde herkesin desteğini bekliyoruz. El ele vererek, kenetlenmezsek destek olmazsa hiçbir şey yapamayız. Herkesin kenetlenmesi lazım çünkü, Malatyaspor'un durumu bunu gerektiriyor" dedi.

Yabancı futbolcuların durumuna da değinen Karadağ, "Gruplar halinde yabancı futbolcuları denemeye başladık. Gelecek hafta Afrika'dan üç futbolcu antrenmanlara çıkacak. Gelen futbolcular iyi insanlar. Biz değerlendirmemizi yapacağız. İkinci yarı için hazırlıklarımız başladı. Ancak, ilk yarıda alabildiğimiz kadar puanı alacağız" şeklinde konuştu.

Takıma gerekli maddi desteğin verilmediğini de ileri süren Karadağ, "Bu takıma günlük 4 bin YTL parkometreden para alıyor. Ancak, bu miktar takım için yeterli değil. Biz burada bir orduyuz. Şuana kadar Malatya'da takımın deplasman masraflarını karşılayan bile olmadı. Biz geldiğimiz günden bu yana harcamaların dışında hiçbir şey yapmadık. Bizimde buraya para akıtacak durumumuz yok. Patates tarlasından para toplamıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Malatyaspor Kulübü yönetim kurulu üyelerinden Serkan Birer'in, bu görevinden istifa ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız