SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlara Prim Dopingi

0
Güncellendi - 2016-02-13 02:26:29
Bayanlara Prim Dopingi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta 13. haftada sahasında Kayseri Gençler Birliği'ni ağırlayacak olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde hazırlıklar tamamlandı. Maç saatini beklemeye başlayan Malatyalı bayanlar, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılıp, hem liderliklerini sürdürmek hem de rakipleriyle aralarındaki puan farkını açmak istiyor.

Grupta 33 puanla lider durumda bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Pazar günü 12.00'da grupta 31 puanla ikinci sırada yer alan Kayseri Gençler Birliği takımı ile Yeşiltepe 3 nolu sahada karşı karşıya gelecek. Grubun en kritik mücadelesine çıkacak olan Malatyalı bayanlar, zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

FUTBOLCULARA GALİBİYET PRİMİ VERİLECEK

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, gruptaki en kritik maçlarını oynayacaklarını kaydederek, Kayseri Gençler Birliği'ni yenip, zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini ifade etti.

Çelebi, kritik maç öncesi Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız'ın futbolculara galibiyet primi açıkladığını kaydederek, "Gruptaki en kritik maçımızı oynayacağız. Zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, hem liderliğimizi sürdürmek hem de zirvede puan farkını açmak istiyoruz. Zorlu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandık. Biz kritik maçı düşünürken, bize desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız da futbolculara galibiyet primi açıkladı. İnşallah zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, yolumuza en iyi şekilde devam ederiz" dedi.

"HOCAMIZ BÜYÜK ÖZVERİ GÖSTERİYOR"

Çelebi, takımın hocası Hamdi Büyüktatar'ın büyük bir özveri gösterdiğini ifade ederek, Büyüktatar'ın takımı hedefine ulaştıracağına inandıklarını belirtti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün takımdan öte büyük bir aile olduğunu dile getiren Çelebi, "Hamdi hocamız takımın başarısı için yoğun bir mesai harcıyor. Üzerinde büyük bir sorumluluk var ve bunu en iyi şekilde yerine getirmenin uğraşında. Yönetim olarak hocamıza çok güveniyoruz. Eminiz ki takımı sezon sonunda hedefi olan 2. Lige ulaştıracak" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız