SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlarda Transfer Beklemede

0
Güncellendi - 2016-09-11 01:46:12
Bayanlarda Transfer Beklemede
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde transfer çalışmalarında henüz netleşen bir durumun olmadığı bildirildi.

İki sezondur 2. Lig hedefine Play-Off müsabakalarında veda eden kırmızı mavililer, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geride kalan iki sezonda istediği hedefi gerçekleştiremeyen Malatya temsilcisi, bu sezon biraz daha hedef küçülttü.

Maddi imkansızlıklar ve istediği desteği görememesi nedeniyle yeni sezona büyük hedeflerle başlamayı düşünmeyen kırmızı mavililer, elindeki mevcut kadroyla ligde mücadele etmeye hazırlanıyor.

Transfer çalışmalarında, suskun bir dönem geçiren kulüp, gelecek destek ve sponsora göre birkaç oyuncuyu kadrosuna katmayın planlıyor. Kulüp gerekli desteği bulamazsa, mevcut kadrosundaki futbolcularla mücadele edecek.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, transfer çalışmalarında henüz netleşen bir durumun olmadığını, mevcut kadrolarındaki futbolcularla ligde mücadele edeceklerini ifade etti.

Herhangi bir destek göremedikleri için istedikleri futbolcuları transfer edemediklerini kaydeden Çelebi, “3-4 futbolcu ile görüşüyoruz. Futbolcular tecrübeli ve gelmek istiyorlar ama kaynak arıyoruz. Sponsor bulursak transfer yapacağız. Gerekli desteği bulamazsak mevcut kadromuzdaki futbolcularla ligde mücadele edeceğiz. Daha önce bizde oynayan bir iki futbolcuyla da görüşme halindeyiz, şartlar oluşursa bu transferleri gerçekleştirebiliriz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız