SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayanlarda Transfer Sponsora Bağlı

0
Güncellendi - 2016-07-31 19:49:36
Bayanlarda Transfer Sponsora Bağlı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde transfer çalışmaları takıma verilecek desteğe göre şekillenecek.

Malatya’nın tek bayan futbol kulübü olmasına karşın gerekli desteği ve ilgiyi göremeyen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezona sıkıntılı bir şekilde hazırlanıyor. Büyük bütçeli takımlar karşısında mütevazi bütçesi ve altyapıdan yetişen sporcularla mücadele eden mavi kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer çalışmalarında ise suskun bir dönem geçiren kulüp, gelecek destek ve sponsora göre birkaç oyuncuyu kadrosuna katmayın planlıyor. Kulüp gerekli desteği bulamazsa, mevcut kadrosundaki futbolcularla mücadele edecek.

“KENDİ BAŞIMIZA BIRAKILDIK”

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, kulübü kurdukları günden buyana yalnız bırakıldıklarını ve herhangi bir destek göremediklerini belirtti.

Her sezon olduğu gibi bu sezona da sıkıntılı başladıklarını dile getiren Çelebi, “3-4 futbolcu ile görüşüyoruz. Futbolcular tecrübeli ve gelmek istiyorlar ama kaynak arıyoruz. Sponsor bulursak transfer yapacağız. Gerekli desteği bulamazsak mevcut kadromuzdaki futbolcularla ligde mücadele edeceğiz” dedi.

“ESKİ HEVESİMİZ KALMADI”

Çelebi, her sezon grupta kurum ve özel şirketlerin destekledikleri kulüplere karşı mücadele ettiklerini kaydederek, “Mütevazi bütçemizle, büyük bütçeli takımlara karşı kafa tutmaya çalışıyoruz. Grubu birinci tamamlıyoruz ama Play-Off maçlarında oyuncu kalitesi biraz daha ön plana çıkıyor. Transfer yaparken çok zorlanıyoruz. Çünkü diğer takımlar gibi her sezon hazır bir bütçemiz yok. Herhangi bir destek göremiyoruz. Dolayısıyla yönetim kurulu olarak ortaya koyabildiğimiz kadar parayla bütçe oluşturmaya çalışıyoruz. Bu bütçede antrenmanlara gidiş gelişlerde servis ücretini ancak çıkarabiliyor. Yıllardır bu şekilde varlığımızı sürdürmeye çalışıyoruz ama artık eski hevesimiz kalmadı” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız