SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayat Ekmekler Hayvanlara

0
Güncellendi - 2018-01-29 00:59:53
Bayat Ekmekler Hayvanlara
A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşlar tarafından ekmek kutularına bırakılan bayat ekmekler, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayvanlara yem olarak geri dönüşümü sağlanıyor.

Son günlerde Malatya’da soğuk havaların hâkim olması nedeniyle yem bulmakta güçlük çeken, sokak ve yaban hayvanlarına yönelik Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yiyecek tedbirleri alınıyor.

Bu kapsamda Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından muhtelif yerlere yem bırakılıyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerine daha önceden monte edilen 250 adet bayat ekmek kutusuna bırakılan bayat ekmeklerin, soğuk ve karlı havalarda yem bulmakta zorluk çeken hayvanlar için uygun yerlere bırakıldığı belirtildi.

Ayrıca avlak ve sulak alanlarda yaşayan yaban hayvanları için de son bir hafta içerisinde 1 ton civarında yem bırakıldığı belirtilirken, soğuk ve karlı havalarda bu çalışmaların aralıksız devam edeceği kaydedildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erdal (6 yıl önce)
    Allah herkesten razı olsun inşallah ben işimi severek yapıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (6 yıl önce)
    ALLAH yapanlardan razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (6 yıl önce)
    Ellerinize sağlık çok iyi düşünmüşsünüz.
    0
    0
    Yanıtla