SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayıldı da, Kurtuldu!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sevgilisiyle kavga eden bir genç intihar etmek istedi. Çatı katında birden bayılan şahsı polis ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çilesiz Mahallesi Gazi Lisesi arkasında bulunan bir inşaatta meydana geldi. Sevgilisiyle kavga ettiği belirtilen ve kimliği açıklanmayan şahıs, inşaatın çatı katına çıkarak, intihar etmek istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı uzun süre ikna etmek istedi. Polisin yardım talebini geri çeviren şahıs, "Beni kimse sevmiyor" diye sitem etti. Bu sırada itfaiye ekipleri şahsın intihar etme olasılığına karşın inşaatın altına branda serdi. Uzun süren ikna çabalarının ardından, şahıs birden bayıldı. Şahsın bayıldığı esnada onu hayatta tutan eli ise polis ekipleri uzattı. Şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan 112 ekipleri yaptı. Bu sırada olayı duyan şahsın sevgilisi ise olay yerine geldi. Genç mümessil ambulans ile hastaneye götürüldü. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Beydağı Mahallesi’nde oturan 16 yaşlarındaki E.H., babasıyla tartıştıktan sonra, evden aldığı ilaçları okulda içerek intihara kalkıştı ve okul yöneticileri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Beydağı Mahallesi’nde 18 yaşındaki M.İ. adlı genç kız da, bunalım sonucu fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve pişman olup haberdar ettiği ailesi tarafından hastaneye getirildi.

Çöşnük Mahallesi’nde de 42 yaşındaki L.Y. adlı kadının intihara kalkıştığı, durumunun ağır olması nedeniyle Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından TÖTM’ye sevkedildiği bildirildi.

Konak’ta oturan B.A. adlı öğrencinin derslerdeki başarısızlık yüzünden bunalıma girip intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Merkez Karagöz Köyünde de C.K.’nin psikolojik sorunları nedeniyle fazla miktarda hap yuttuğu, koma halinde TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

Merkez Çamurlu Köyü sınırlarında oturan G.Y. de, bir yakınının vefatı nedeniyle bunalıma girip intihara kalkıştı ve TÖTM’te tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız