SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayıltan KCK Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:19:25
Bayıltan KCK Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman merkezli olarak 4 ilde terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı tutuklandı. 
     
Sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Malatya Adliyesi'ne getirilen 8 zanlı, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandı. 
     
Daha sonra Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen zanlılardan 6'sı tutuklandı. Diğer 2 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
     
Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK'ya yönelik Adıyaman merkezli olmak üzere 4 ilde operasyon düzenlenmişti. 4 aydır yürütülen çalışma kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 8 kişi gözaltına alınmıştı.
 
BAYILDI..

Adıyaman'da düzenlenen KCK operasyonunda gözaltına alınarak Malatya Özel Yetkili 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nce 6 şüphelinin tutuklanması üzerine, Adliye önünde bekleyen 2 kadın fenalaşarak bayıldı.
  
Tutuklanan şüphelilerin Adliye önünde bekleyen yakınlarından 2 kadın fenalaşarak bayıldı. Bayılan kadınlara yakınları müdahale ederek, sakinleştirmeye çalıştılar.
  
Tutuklanan şüpheliler cezaevine götürülürken, ıslık çalan gençlere ise, kendi içlerinden bazıları tepki göstererek, sessiz olmalarını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız