SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baykal da Katılacak

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 6 Mart Cumartesi günü yapacağı Malatya İl Kongresine CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ında katılacağı bildirildi.

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, beraberinde il başkanı Celal Berktaş ve diğer partili yöneticilerle birlikte il binasında basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Aslanoğlu, "Malatya il kongremiz 6 Mart Cumartesi günü yapılacak. Biz demokrasiye ve insan haklarına inanan ve paylaşımcı bir partiyiz. Özellikle demokrasiye inandığımız için, 2 adayımız var, başkası da çıkabilir, biz her iki adaya da başarılar diliyoruz" dedi.

Genel başkanları Baykal'ın büyük bir aksilik olmadığı takdirde Malatya'ya gelerek kongreye katılacağını belirten Aslanoğlu, "Benim için önemli olan partimizin başarısıdır. Mesele ben değil, partimizin başarısıdır. Kongre sürecinin olgun bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Feda olunucaksa ben feda olurum, yeter ki partimiz başarılı olsun" ifadesini kaydetti.

Aslanoğlu, konuşması esnasında 2007 ve 2008 yılındaki seçimlerde partiye destek olmayanların kongre sürecine katıldığını vurgulayarak, "Kongre sonucunda herkes partimize destek vermelidir" dedi.

CHP İl Başkanı Celal Berktaş, "Gönül ister ki, iyi günde de kötü günde de partimizde görev alalım. Bu süreçte el birliği ile kongremize katılacağız. Genel başkanımızda Malatya'ya gelecek. Kongremizin Malatya'ya hayırlı olmasını diliyorum. Ben siyaseti ayak oyunları ile değil, yüreğimle yapıyorum. Son kararı delege verecektir" dedi.
Aslanoğlu, diğer aday Veli Ağbaba'yı da seçim bürosuna giderek ziyaret edeceğini söyledi.

CHP Malatya İl Kongresinin 6 Mart Cumartesi günü saat 10.00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda başlayacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız