SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baykal ve Hilmioğlu İçin Suç Duyurusu

A- A+ PAYLAŞ

Öğretmenler, Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası (Öğretmen-Sen) Kırıkkale Şube Başkanı Bülent Vural, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hazırladıkları dilekçeyi Kırıkkale Adliyesi nöbetçi savcılığına teslim eden Vural, yaptığı basın açıklamasında, milletin verdiği vekaleti, milletin aleyhine kullanan siyasi anlayışa karşı olduklarını söyledi.

TBMM'de cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında başta CHP olmak üzere ANAVATAN ve DYP'nin tutumunun demokrasiye aykırı olduğunu savunan Vural, ''Millet, TBMM'ye yapılan muameleyi kendisine yapılmış kabul etmiştir. Bu durum milletin izzeti nefsine dokunmaktadır. Bunu yapanlardan demokratik çerçevede elbet hesap sorulacaktır'' diye konuştu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik sözlerine de tepki gösteren Vural, açıklamaları ile hukuk kurallarını hiçe sayan Baykal ve Hilmioğlu'nun yasalara göre suç işlediğini savundu.

Bu arada, Malatya'da da Abuzer Yakut adlı vatandaş, avukatı Umut Yalçın aracılığıyla rektör Hilmioğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu, adliye önünde açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız