SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Baykal'ı Destekliyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın kolları Komisyonu Başkanı İnci Turfanda ve Kadın Kolları Üyeleri 3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle Malatya Sakatlar Derneği Şubesini ziyaret etti.

Turfanda, 3 Aralık Dünya Engeliler gününde biraz aceleci davrandıklarını, bu anlamlı günde bu ziyareti gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Turfanda şöyle dedi:

“3 Aralık Dünya Engeliler gününde yanınızda olmak bize kıvanç veriyor. Nezaket ziyaretimizin yanı sıra sizlerin yanınızda olduğumuzu söylemek istiyorum. Sizin her sorununuzda takipçiniz olacağız. Bizim asıl amacımız bütün sivil toplum örgütlerini bu konuda duralı olmaya davet ediyorum. Sizin bu zor hayat koşullarınızı kolaylaştıracak çalışmalar yapacağız. Biz sizlerle aynı hayatı paylaşıyoruz. Neden sizleri bu konuda mahrum bırakalım. Bu da dayanışma ile olacaktır ”

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube başkanı Ali Haydar Koyun ise, “Yıllardır yaşanan bu sorun sadece engellilerin sorunları değil, tüm toplumu ilgilendiren bir sorundur. Nezaket ziyaretinden dolayı CHP Kadın Kollarına çok teşekkür ediyorum. Herkes bu konuda duyarlı olmalıdır. Bu sorunlarla tek başımıza boğuşmak istemiyoruz. Bu ziyaretin diğer sivil toplum örgütleri ve siyasi partilere örnek olmasını istiyorum. Sizin öncülüğünüzde herkese çağrıda bulunmak istiyorum”ifadelerine yer verdi.

ÇARŞAF AÇILIMI..
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın İstanbul'da çarşaflı, türbanlı kadınlara rozet takmasının ardından yaşanan tartışmalar ülke gündemini meşgul ederken, Malatya CHP Kadın Kolları Komisyonu Başkanı İnci Turfanda, konuyla ilgili olarak basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Turfanda, “ Sayın Genel Başkanımızın her söylediğine destek veriyoruz. İlerdeki günlerde göreneksiziniz partimize çok katılım olacak. Bizim alışverişimiz eşarpla değil, çarşafla değil onun altındaki yürek ve kafayla ilgilidir. Bunu Zaten Genel Başkanımız devamlı söylemiştir. Bu böyle de bilinir, biz herkesi çok seviyoruz. Çünkü bunlar Türkiye’de yaşayan insanlardır. Bunları soyutlamak mümkün değil. Bu bir açılımdır. Şayet hatalarımız olmuşsa eğer, biz bunun zaten telafi yoluna gitmişizdir. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi, bizim kapımız herkese açıktır. Örneğin evimize gelen kapalı bir misafire sizin evimizde yeriniz yok mu diyeceğiz. Bu çok yanlış bir değerlendirme olur. Bizim geleneklerimizde anneannelerimizin, babaannelerimizin, nenelerimizin başı kapalıdır. Bunu kimse yargılayamayız. Bir kez daha söylemek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin kapısı herkese açıktır” ifadelerine yer verdi.

HABER-FOTO: Duygu GÜLAL (Yorum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız