SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Baykal'ın Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor"

0
Güncellendi - 2017-10-21 02:00:01
A- A+ PAYLAŞ

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, "Şu anda ciddiyetini koruyor. Kötüleşme yok. İnşallah daha ılımlı istikamette gelişecek. Uyutma devam ediyor. Beyin dinlendiriliyor" dedi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 2017-2018 akademik yılı açılışına katıldı. Bakan Demircan, akademik yıl açılış törenine katılmak için geldiği Samsun'da önce OMÜ Rektörlüğünü ziyaret etti, Rektörlük bahçesine fidan dikti. Daha sonra üniversite yemekhanesine giden Bakan Demircan öğrencilerle birlikte yemek yedi. Daha sonra akademik yıl açılışına katılan Bakan Demircan, açılıştan önce gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Deniz Baykal’ın sağlık durumu ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Demircan, "Sayın Baykal'ın sağlık durumunu sürekli takip ediyorum. Bize gelen, sayın rektörümüzün son mesajında şu anda ciddiyetini koruyor. Kötüleşme yok. İnşallah daha ılımlı istikamette gelişecek. Uyutma devam ediyor. Beyin dinlendiriliyor. Bu tedavi amaçlı, beynin yorulmaması için, ödemin görülmemesi için. Sayın Baykal'ın tedavisi Türkiye'nin en yetkin hekimleri tarafından takip ediliyor. Biz de takip ediyoruz. Bize gelen son durum bu" diye konuştu.

Samsun, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız