SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bayrağı Sadakatle Taşıyacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:58:17
'Bayrağı Sadakatle Taşıyacağız'
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Muzaffer Karaca, "Bizlerin amacı başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'den aldığımız bu sancağı, liderimiz Devlet Bahçeli Bey ile ileri nesillere hareketli, dinamik ve sadakat dolu bir şekilde taşımaktır" dedi. 

Göksel Oğuz Tutlu'dan görevi devralan Karaca, il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Karaca, "Kurulduğu günden bu güne sadece Türk-İslam davasının yüceliğini, saflığını ve temizliğini Türk Gençlerine aşılayan, Türk Kültürünün maddi ve manevi değerlerini örf, adet ve geleneklerini ileri nesillere bozulmadan taşıyabilme gayretinde olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bu günde aynı bilinç ve vazife şuuru ile hareket etmektedir. Bizlerin amacı başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'den aldığımız bu sancağı, liderimiz Devlet Bahçeli Bey ile ileri nesillere hareketli, dinamik ve sadakat dolu bir şekilde taşımaktır. 3 Yıldır Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığını onur, gurur ve azimle yöneten Sayın Göksel Oğuz Tutlu bu mübarek görevi Genel Merkezimizin taktiri ile bizlere devretmiştir" şeklinde konuştu.

Aldıkları görevi layıkıyla yerine getireceklerini ifade eden Karaca, "Bu göreve bizleri layık gören ve üstesinden hakkı ile geleceğimize inanan Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'e şükranları borç bilirim. Bizlere düşen Türk-İslam sentezi ile yoğrulmuş, geleceğimizin teminatı olacak gençler yetiştirerek, şehrimizde bilimsel, toplumsal, kültürel ve sosyal faaliyetler alanında çalışmalarımızı sıkılaştırmak ve bu çalışmalar sonucu ülkemize ve şehrimize Türkçe düşünen, Türkçe çalışan, Türkçe yoğrulan bir nesil bırakmaktır. Allah bu mübarek ocağa göğüsleri ile ateş, gözleri ile su taşıyan herkesten razı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek ramazan ayında tutulan bütün oruçların kabul olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız