SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bayrağı Yukarılara Taşıyacağız"

0
Güncellendi - 2018-09-17 22:45:09
A- A+ PAYLAŞ

İlköğretim Haftası nedeniyle, Şehit Orhan Ünsal İlkokulu Müdürü Sedat Özkan, öğretmen Sema Suran, 4. sınıf öğrencileri Elif Ateş ve Muhammed Şerefhanlı Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ettiler.

İlköğretim Haftası münasebetiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ettiklerini belirten Okul Müdürü Sedat Özkan, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerin öğrencilerimizin ileriye dönük ufkunu açacağına inanıyoruz” dedi.

İlköğretim Haftasının başladığı gün, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “İlköğretim Haftasında böyle güzel çiçeklerin bizleri ziyaret etmesi bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımız geleceğimiz. Çocuklarımızın hayata bakışları, vizyonları bizim geleceğimiz noktayı işaret etmekte. Bu çocuklarımız ülkemizin geleceği için bayrağı bizlerden alıp yükseklere daha ileri noktalara taşıyacaklar. Rabbim sizleri korusun ve muvaffak etsin. Okulunuza gittiğiniz zaman arkadaşlarınıza ailelerinize selamlarımızı iletin” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a çiçek takdim ederken, öğrencilerle yakından ilgilenip sohbet eden Başkan Polat da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız