SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bayrağımızı Dalgalandıracağız"

0
Güncellendi - 2018-09-20 02:05:51
A- A+ PAYLAŞ

Ahilik Kültür Haftası çerçevesinde Ahilik Komitesinden ESKKK Başkanı Ali Evren, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, ESOB Başkan Vekili Orhan Özbek, Yrd. Doç. Dr. Hasan Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Malatya’da çok güzel etkinliklerin gerçekleştiğini belirten ESKKK Başkanı Ali Evren, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında oldunuz. Ahilik Kültürü Haftasının ülkemize birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyoruz. Bu programlarımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Esnafımızın bayramını kutluyor, bol bereketli rızıklar diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, tüm esnaf ve sanatkârların Ahilik Kültür Haftasını kutlayarak, “Ahiliğin önemini kavramamız, yaşatmamız ve gelecek nesillere aktarmamız çok önemli. Esnaf toplumumuzun bel kemiğidir. Esnaf toplumumuzun hem hamuru hem de mayasıdır. Bugün esnafımızın dimdik ayakta durması; vatanına, bayrağına sahip çıkması bizim teminatımızdır. Tarih boyunca esnaf teşkilatı çok önemli roller üstlenmiştir. Fetihlerden sonra o bölgelerde kök salınması, yurt tutulması Ahilik Teşkilatımız sayesinde olmuştur. Bütün esnaf kardeşlerimizin Ahilik Haftasını kutluyorum. Dün nasıl dimdik ayakta isek bugün de dimdik ayakta olacağız ve şanlı bayrağımızı vatanımızın dört bir tarafında Allah’ın izniyle nazlı nazlı dalgalandıracağız.

Esnaf kültürünü, ahlaki değerlerimizi dün nasıl canlı tutuysak bundan sonra da canlı tutacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız