SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Harçlığı Dağıtılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:32:27
Bayram Harçlığı Dağıtılacak
A- A+ PAYLAŞ
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Nebi Tepe, vakfa kayıtlı ailelere 100 TL bayram harçlığı dağıtılacağını belirtti. 
 
Her yıl Ramazan ve Kurban bayramlarında fakir ailelere, SYDV tarafından dağıtılan bayram harçlığı uygulamasının bu yıl da devam edeceği bildirildi.
 
"Vakfımız her bayram periyodik olarak nakdi yardım dağıtmaktadır" diyen Nebi Tepe, şu bilgileri aktardı:
 
"Toplam 330 bin TL civarında para dağıtılacaktır. Şu an için 3 bin 350 ailemiz bayram parası almaya hak kazanmışlardır. Bu ailelerimiz 50 ve üzeri puanı olan ailelerimizdir. Yardım yapılacak ailelerin sayısı düştüğü için daha önce 80 lira dağıtılacak olarak duyurduğumuz bayram parası 100 TL olarak dağıtılacaktır. Para yardımı 1 Ağustos’tan itibaren yapılacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız