SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Mesajları

A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma ilk gün Öğretmevi'nde gerçekleştirilecek. Bu arada bayram dolayısıyla Vali, Belediye başkanı ve siyasiler mesaj yayınladılar.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ..
Bayram dolayısıyla 20 Eylül Pazar günü saat 11.00- 12.00 arasında Öğretmenevi'nde resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirilecek.

Belediyedeki bayramlaşma töreni ise yine 20 Eylül günü 14.30- 16.00 saatleri arasında yapılacak.

MESAJLAR..
Vali Ulvi Saran, bayram dolayısıyla şu mesajı yayınladı:

"Dini Bayramlarımız vatandaşlarımız arasındaki her türlü dargınlıkların, küskünlüklerin ortadan kaldırılmasına ve hoşgörü ortamının sağlanmasına vesile olmaktadır.

Ramazan ayı insan nefsinin terbiyesinin yanında, gelir durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza yardım edilmesi yönünden de önemli bir fırsat ayıdır.

İslam Dininin temel özelliklerinden biri olan sosyal adalet en güzel şekilde bu ayda gerçekleşmektedir.

Bu düşüncelerle Ramazan Bayramının Türk ve İslam Âlemine barış ve mutluluk getirmesini diler,

Malatyalı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutlar,

Sevgi ve Saygılarımı sunarım."

AKP Milletvekili Öznur Çalık da mesajında şöyle dedi:

"Kutsal Ramazan ayının da tamamlanmasıyla birlikte Mübarek üç ayların sonuna, Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ailemizle, akrabalarımızla ve dostlarımızla ibadetlerle, yardımlaşma ve dayanışmayla, manevi huzur içerisinde geçirdiğimiz bu kutsal aylarda yaşadığımız kıymetli zamanı tüm bir yıla yaymanın gayreti içerisinde olmalıyız. Kazandığımız güzel alışkanlıklarımızı sürdürerek gerek manevi hayatımıza gerekse dünyevi yaşantımıza olumlu katkılar sağlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın mesajı şöyle:

"Barış, kardeşlik ve bereket ayı olan Ramazan’ın ardından kavuştuğumuz mübarek Ramazan Bayramı’nın, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, sosyal barışın daha da güçlenmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz eder, hayırlı bayramlar dilerim."

İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu da mesajında, "Mübarek Ramazan bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız