SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Sevinci: 2-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği Boluspor'u Celil ve Serkan Dökme'nin kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı ve bu sezon kendi sahasında ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Malatyaspor, iyi başladığı karşılaşmada Caner ve Celil'in etkili oyunuyla forvette ağırlığını koyarken bol gol pozisyonu yakaladı. Ortasahada da özellikle Fatih'in top kapma ve oyuna sokmada, final paslarındaki isabetli oyunu Malatyaspor'un etkisini artırdı. Defans da önceki haftalara oranla asgari hatayla oynayınca, Malatyaspor'un özlediği galibiyet geldi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Hakan Ceylan, Ekrem Kan, Mehmet Metin, 4. hakem Ferdi Uludağ,

MALATYASPOR: Fevzi, Mustafa Sert, Gökhan Caba, Serkan Dökme, Fatih, Gökhan Bozkaya (Dk.46 Hakan Söyler), Güngör, Caner, Murat Duman, Celil (Dk. 82 Turgay), Mehmet Albayrak (Dk.67 Ergun),

YEDEKLER: Yk. Taylan, Ramazan, Turgay, Selim, Hakan Söyler, Ergün, Olcaytu,

BOLUSPOR: Ziya, Erdem, Gökhan, Aytek, Cem, Mehmet Ayaz, Fatih (Dk.71 Edim), Tayfun, Ömer (Dk.87 Seydihan), İbrahim, Sezer (Dk.61 Ilgar),

YEDEKLER: Yk. Atacan, Bilal, Ilgar, Ferdi, Seydihan, Serkan Özsoy, Edim,

GOLLER: Dk.51 Celil, Dk. 72 Serkan Dökme (Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Fatih, Mehmet Albayrak, Caner, Fevzi (Malatyaspor), Aytek, Tayfun (Boluspor)

4. dakikada Malatyaspor önemli bir fırsattan yararlanamadı. Murat Duman orta alandan aldığı topla cezasahası yayına kadar yaklaştı, müsait durumdaki Celil'i gördü. Bu futbolcunun kale içerisine gönderdiği topa Mehmet Albayrak iyi yükselemeyince Malatyaspor mutlak bir golden oldu.

10. dakikada Malatyaspor atağında topla en son buluşan Güngör, sert vurdu. Defansa çarpan top kornere çıktı. Atıştan sonuç yok.

12. dakikada Caner'in pasını alan Celil, müsait durumdaki Mehmet Albayrak'ı gördü. Bu futbolcunun vuruşunda top az farkla Bolu kalesinin yanından auta çıktı.

18. dakikada gelişen Bolu atağında Mehmet Ayaz'ın yaklaşık 25 metreden attığı şutta top az farkla aut.

20. dakikada Boluspor atak geliştirdi. Uzun pasta topla buluşan Fatih, cezasahasına girdi ve vurdu. Fevzi topu almayı başardı.

22. dakikada Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Celil kullandı. Direkt kaleye sutlanan top, kalecide kaldı.

25. dakikada Boluspor önemli bir fırsattan yararlanamadı. Mehmet Ayaz'ın pasıyla buluşan Ömer, sert vurdu. Top üst direkten döndü. Malatyaspor defansının uzaklaştırmakta güçlük çektiği topla buluşan Erdem kaleye doldurdu. Ömer bu kez kafayla dokundu. Fevzi, topu köşeden aldı ve gole izin vermedi.

33. dakikada Murat Duman, ceza sahası dışından sert bir şut çıkardı. Top az farkla Bolu kalesinin yanından aut.

37. dakikada Malatyaspor atak geliştirdi. Güngör'ün kaleye gönderdiği top Aytaç'a çarptı ve kaleciyi kontrpiyede bıraktı, ancak kornere çıktı. Sonuç yok.

38. dakikada Malatyaspor yine ataktı. Topla son olarak buluşan Fatih'in attığı sert şutu kaleci güçlükle kornere çeldi.

39. dakikada Malatyaspor atağı Bolu cezaalanını karıştırdı. Karambolde Gökhan Bozkaya müsait durumdaki Mehmet Albayrak'ı gördü. Bu futbolcunun yakın mesafeden vuruşunda kaleci tehlikeyi yine kornerle önledi.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Malatyaspor, ikinci yarıya Gökhan Bozkaya'nın yerine Hakan Söyler'i alarak başladı.

51. dakikada Malatyaspor öne geçti. Celil, Hakan Söyler'le verkaça girdi. Cezaalanında en son topla buluşan Celil, düzgün bir vuruşla kalecinin müdahalesine rağmen ağlara gönderdi: 1-0

69. dakikada Hakan Söyler'in şutu az farkla üstten aut.

72. dakikada Malatyaspor farkı artırdı. Gelişen atakta Celil, cezaalanında topu daha uygun durumdaki Serkan Dökme'ye aktardı. Bu futbolcu sert vurdu. Defans oyuncularına çarpıp kaleciyi yanıltan top ağlarla buluştu: 2-0

85. dakikada Boluspor atak geliştirdi. Gökhan ortaladı, Ilgar topu kafayla İbrahim'e aktardı. İbrahim müsait durumda kötü vurdu, takımını mutlak bir golden etti, pozisyon autla sonuçlandı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma Malatyaspor'un 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

HABER: Selahattin GÖKATALAY
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız