SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bayram Sonrası Taşınabilirler"

0
Güncellendi - 2017-08-25 02:34:15
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, DSİ 92. Şube Müdürlüğü’nün Kurban Bayramı sonrası yeni hizmet binasına taşınabileceğini söyledi.

Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, DSİ 92. Şube Müdürlüğü’nün Yeni Hizmet Binası’na taşınmamaları için gerekli ortamın hazır olduğunu belirterek, “Devlet Su İşlerinin Yeni Hizmet Binası’nın bitme aşamasına geldiğini hep birlikte müşahede ediyoruz. Şu an asfaltları dökülmüş, artık bundan sonra hemen bayram ertesi Devlet Su İşleri’nin ilgili birimlerinin tümünün buraya göçmesi noktasında burada herhangi bir eksik veya aksaklıklarının kalmadığını bizzat gördük ve müşahede ettik. Dolayısıyla gerçekten de Türkiye’nin hiçbir Devlet Su İşleri’ne nasip olmayan, bırakın şube boyutunu Bölge Müdürlüğü bazında bu kadar sosyal tesisi, fiziki kapasitesi geniş bir yapı formatında olan bir Bölge Müdürlüğü de yoktur. Bu bina Malatya’mıza kazandırılmış oldu. Belediyemiz tarafından yapılan bu binalar Kurban Bayramı’nın hemen sonunda 6 Eylül’de teslimi yapılarak Devlet Su İşleri ve diğer birimlerinin buraya gelmesi sağlanacak. Bu binanın Malatya’mıza, Devlet Su İşleri camiasına hayırlı uğurlu olmasını ve güzel hizmetler vermesini temenni ederim” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyasevdalisi (6 yıl önce)
    Turkiyenin neresinde var 3 kurum bir arada malatya ceza mı veriliyor meteroloji orman üstelik bunların kendine ait yerleri var özelikle orman işletme müdürlüğü geçen yıl baştan aşağı yenilendi 1 buçuk milyona yakın harcama yapılmış bunlar kimin oarasi ile yapılıyor vatandaşın vergileri neden car vur ediliyor bir kişinin kaprisi yüzünden devlet zarara uğratılıyor geçmiş de tekel sümerbank da ici yenilendi satıldık içindeki makinalar fiyatına yazık gunahcumhur başkanı duysa ne olur
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    hürriyet parkından dsi'ye uzanan yeşil kuşak projesi ne oldu sayın başkan? elazığ'daki kültür parkı gördükten sonra hürriyet parkı çocuk parkı gibi kalıyor. bir zahmet verdiğiniz bir sözü de tutun.
    0
    0
    Yanıtla