SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bayram Tadında Geçsin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:14:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla Valilik tarafından resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. 

TCDD Aile Lokali'nde, Malatya Valiliği'nin koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine; Vali Vasip Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 7. Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral Atilla Darendeli, askeri ve mülki erkan, siyasiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatyalıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederek, "İnşallah bundan sonraki günlerimiz bu bayram tadında geçsin. Birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş bir şekilde Malatya'mızın ve ülkemizin kalkınması noktasında hepimizin terinin son damlasına kadar akıttığı bir dönem olsun" dedi.

Şahin, İslam coğrafyasında yaşanan olayların son bulmasını dileyerek, şunları söyledi:

"Kanayan İslam coğrafyasında ve dünyanın diğer Müslüman olsun olmasın huzursuzluk, sıkıntı yaşayan, zulüm altında inleyen tüm sıkıntıların sona ermesi, insanların bir arada ve barış içerisinde yaşaması en büyük arzumuzdur. Yine yanı başımızda ilimizde de misafir ettiğimiz Suriyeli ve Iraklı kardeşlerimizin, Gazze ve Filistin'de sıkıntı içerisinde olan kardeşlerimizin de bir an önce Cenabı Hak yardımlarına koşsun diye temenni ediyoruz."

Resmi bayramlaşma töreni, İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından okunan duayla sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız