SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Tatili 6 Gün

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:13:28
Bayram Tatili 6 Gün
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Arefe günü olan 24 Ekim Çarşamba günü mesai yapılmayacağını belirterek, emekli, dul ve yetim maaşlarının da bayram öncesinde ödeneceğini söyledi. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrasında yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla resmi tatilin ne kadar olacağını açıkladı. Arınç, Arefe Günü olan 24 Ekim Çarşamba günü tatili yarım günden tam güne çıkardıklarını söyleyerek, Arefe günü mesai yapılmayacağını kaydetti.

Otoyol ve boğaz köprülerinin de bayramda ücretsiz olacağını kaydeden Bülent Arınç, "Yine her bayramda olduğu gibi otoyol ve boğaz köprüleriyle belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz veya indirimli olması da karara bağlandı" dedi. Arınç, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"24 Ekim 2012 çarşamba günü 00.00'dan başlayarak 30 Ekim 2012 salı günü saat 07.00'ye kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden ücretsiz yararlanılacak. 25 Ekim perşembe günü saat 00.00'dan başlayarak, 28 Ekim pazar günü saat 24.00'e kadar belediyeler ve bunların kurduğu birlik, müessese ve işletmecelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden yararlananlar da bunlardan istifade etmiş olacak."

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİ MAAŞLARI ÖDENECEK

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, emekli, dul ve yetim aylığı alanlarının bayram öncesinde maaşlarının yatırılacağı müjdesini verdi. Arınç, ödemelerin 25-26-27-28-29 Ekim tarihleri yerine 17-18-19 Ekim tarihleri arasında yapılacağını belirterek, "Takriben bayramdan 1 hafta önce ödemeler yapılmış olacak" dedi. Arınç "Tahsis numaralarının son rakamları 9,7,5 ve 3 olanlara 17 Ekimde; 1,8 ve 6 olanlara 18 Ekimde; 4,2 ve 0 olanların 19 Ekim tarihlerinde emekli aylıkları ödenecektir" diye konuştu.

Suriyeli sığınmacılar hakkında da bilgi veren Arınç, Bakanlar Kurulu'nda açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de 98 bin 217 Suriyeli sığınmacı bulunduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız