SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Tatili 9 Gün

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:04:19
Bayram Tatili 9 Gün
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Halkımızın ulaşımında bir kolaylık olması nedeniyle Kurban Bayramı tatili süresinde 12 Ekim 2013 Cumartesi 01.00’den başlayarak, 21 Ekim 2013 Pazartesi 03.00’e kadar köprü ve otoyollardan geçiş ücretsiz olacaktır” dedi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık yeni binada yapılan Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, Bakan Kurulu Toplantısı’nda ele alınan konularla ilgili bilgi veren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Bakanlar Kurulu Toplantımızın gündeminde AB süreci, Sayın Bakan tarafından ifade edildi. Adalet Bakanımız Bingöl Cezaevinde yaşanan olayla ilgili olarak, bildiğiniz gibi 18 tutuklu ve hükümlü kaçmış, 1-2 gün içinde de biri hariç yakalanmışlardı. Dolayısıyla hem Bingöl Cezaevi’ni hem de Türkiye’deki cezaevleri konusunu bütün ana hatları ile içeren bir sunumda bulundu. İş ve dış gelişmeleri ilgili bakan arkadaşlarımızla görüştük” diye konuştu.

Kurban Bayramı tatilini 9 gün olarak açıklayan Bülent Arınç, “Halkımızın bütün kesimlerini ilgilendiren bir husus ile ilgili bir müjde vermek istiyorum. Bakanlar Kurulu Toplantımızdan sonra müteakip toplantı neredeyse Kurban Bayramı’nın birinci gününe denk geliyor. Bugünden bir karar aldık, 14 Ekim Pazartesi Arife günü öğleye kadar kamu personeli yarım gün idari izinli sayılacaktır. Halkımızın ulaşımında bir kolaylık olması nedeniyle Kurban Bayramı tatili süresinde 12 Ekim 2013 Cumartesi 01.00’den başlayarak, 21 Ekim 2013 Pazartesi 03.00’e kadar köprü ve otoyollardan geçiş ücretsiz olacaktır. Bu Kurban Bayramı dolayısıyla uzunca bir sürenin tatil olarak kararlaştırıldığı ve bu süre içinde köprü ve otoyollardan geçişin ücretsiz yapılacağını ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız