SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bayram Tatlıları' Yolda

0
Güncellendi - 2017-06-26 04:21:41
'Bayram Tatlıları' Yolda
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin flaş ekibi Evkur Yeni Malatyaspor transferde en çok konuşulan takım oldu. Sarı siyahlılar, eski Fenerbahçeli Dia’nın ardından yıldız oyuncuları kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, ligde Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun da tek temsilcisi olacak. 11 yıl sonra Malatya’yı Süper Lig’de temsil edecek olan Doğu Anadolu ekibi, transfer çalışmalarında adından sıkça söz ettiriyor.

Fransa'nın Nancy takımı ile sözleşmesi sona eren İssiar Dia ile her konuda anlaşan ve kısa süre içerisinde yıldız oyuncuya imza attıracak olan yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın listesinde yer alan futbolcuları kadroya katmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen sarı siyahlılar, Dia’nın transferi sonrası çalışmalarına daha da hız verdi.  İlk olarak hücum bölgesini güçlendirmek isteyen yönetimin Osmanlıspor’un golcüsü Pierre Webo ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. 27 maçta 9 gol kaydeden ve 76’da asist yapan 35 yaşındaki Kamerunlu yıldızı listesine alan yönetim, Osmanlı’nın tecrübeli futbolcuyla 1 yıl daha sözleşme yapmak istemesi üzerine alternatif isimleri de gündemine almıştı.

Orta alan için alternatifli bir kadro kurmak için kolları sıvayan Evkur Yeni Malatyaspor’un Bursaspor’un 33 yaşındaki Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla’yı (fotoğraftaki) gündemine almıştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın eski öğrencisi olan Arjantin Cordoba doğumlu 33 yaşındaki Batalla, on numara olarak forma giyiyor. 1.70 metre boyundaki Battalla’nın Bursaspor ile 30 Haziran 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Webo ve Batalla için girişimlerini sürdüren Doğu Anadolu ekibi, transfer tatlılarına imza attırmaya hazırlanıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • eyyup (6 yıl önce)
    Batallayı da kolombiyalıyı da alırsak defans kalıyor geriye
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    Dikkat edin Malatyaspor bu sezon kalmak için kuruyor kadroyu iyide yapıyor Araya 3-4 genç katarak bu işi başarır Yaşlı dedikleriniz futbolun zirvesinde futbolcular
    0
    0
    Yanıtla
  • Şenol (6 yıl önce)
    Yönetim futbolcu transfer etmiyor, kendi yaşlarında okey arkadaşları transfer ediyor. Size tavsiyem dikkat edin okey atmasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Yaşlılar ordusu kuruluyor dikkat etmek lazım,genç yıldız adayları bulmalıyız
    0
    0
    Yanıtla