SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Usta'ya Hırsız Dadandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:23
Bayram Usta'ya Hırsız Dadandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir bobinaj dükkanı 3 gün arayla iki kez soyuldu. 

Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki Yeni Sanayi Sitesi’nde 3 gün önce bir bobinaj dükkanına giren hırsızlar, yaklaşık 25 bin TL değerindeki bakır telleri alarak kaçtı. Olayın ardından bir grup esnaf İl Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. İşyeri, 3 gün arayla ikinci kez soyuldu. İş yerinin çatısından içeri giren 2 kişi, el feneri ile 1 saatten fazla dolaşarak iş yerindeki yaklaşık 6 bin TL değerindeki bakır telleri topladı. Hırsızlar gecenin karanlığından da faydalanarak kaçarken, sabah iş yerini açan dükkan sahibi ise duruma isyan etti. 

Esnaf Mehmet Kaplan, 3 gün arayla iki defa soyulduklarını belirterek, sanayi sitesinde yeterli aydınlatma bulunmadığını söyledi. Bu nedenle hırsızların da rahatça içeri girdiğini belirten Kaplan, yetkililere iletmelerine rağmen sorunlarına çare bulunmadığını ifade etti. Küçük ölçekli sanayi esnafı olarak çay kaşığı ile aldıklarını çömçe (kepçe) ile vermekten usandıklarını belirten Kaplan, valilik ve emniyet başta olmak üzere tüm yetkililerden yardım istediklerini söyledi. Artık geceleri evde rahat uyumak istediklerini ifade eden Kaplan, esnaflar olarak üzerlerine düşen ne görev varsa yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

Öte yandan güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin kayıtların karanlık olması nedeniyle şüphelileri tespit etmekte zorlandıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız