SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Yeri Değişti

A- A+ PAYLAŞ

Valilik, bugüne kadar Cumhuriyet ve Zafer Bayramı törenlerinin yapıldığı İnönü Kapalı Çarşısı önünde bundan böyle tören olmayacağını, yeni yerin Sümerpark (Abdullah Gül Parkı) önü olduğunu duyurdu.

Valilikten konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Bilindiği üzere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 30 Ağustos Bayramı Resmi geçit törenleri şehrin ana ulaşım yolu olan İnönü Caddesi üzerinde yapılmaktaydı.

Bayram öncesi yapılan prova ve Bayram geçit töreni süresince ana cadde trafiğe kapatılmakta dolayısıyla ulaşım yapılamamakta, cadde üzerindeki esnafımız ve özellikle Kapalı Çarşı esnafı mağdur olmaktaydı.

Bu konu ile ilgili sıkıntılar zaman zaman basınımız tarafından dile getirilmekte ve çözüm bulunulması istenmekteydi.

Bu nedenle şehrin trafiğini aksatmamak, vatandaşlarımızın ev ve iş yerlerine ulaşımlarının toplu taşıma araçlarıyla yapılmasını sağlamak ve esnafımızı mağdur etmemek için, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resmi geçit tören alanı Abdullah Gül Parkı girişi olarak kararlaştırılmıştır. Belirlenen bölge gezi ve dinlenme amaçlı olarak kullanılan alan olup, bayram törenlerini izlemek isteyen vatandaşlarımıza da rahat bir seyir ortamı sağlayacaktır.

22 Ekim 2010 Cuma günü saat:10.00’da yapılacak Cumhuriyet Bayramı Genel provası ve 29 Ekim 2010 Cuma günü saat:10.00’da başlayacak resmi geçit töreni İnönü Caddesinde Abdullah Gül Parkı, Malatyapark arasında kalan bölümde gerçekleştirilecektir.

Bu nedenle 22 Ekim 2010 ve 29 Ekim 2010 tarihlerinde, saat: 09.00- 12.00 saatleri arasında Polisevi ve Dedekorkut Parkı arası trafiğe kapatılacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız