SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Yoğunluğu Ve Önlemler

A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı nedeniyle birçok yerde olduğu gibi Malatya'da da yoğunluk yaşanıyor.

Ramazan Bayramı'nın 9 Eylül'de başlayacak olması nedeniyle bugün şehirde adeta iğne atılsa yere düşmez misali yoğunluk görülüyor.

Kamu çalışanlarının maaşlarının bayram öncesinde ödenmesi nedeniyle alış verişe çıkan vatandaşlar, yaya ve araç trafiğinin yoğunlaşmasına neden oldular.
Yeni ve Söğütlü Cami civarında, Cezmi Kartay ve diğer caddelerde tezgah açan satıcılar, işlerinin bu bayramda iyi olduğunu ifade ettiler.

ÖNLEMLER

Ramazan Ayı’nın sona ermesi nedeniyle 3 gün sürecek olan Ramazan Bayramı nedeniyle Valilik ve Belediye Başkanlığı’nca, halkın bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmesi için çeşitli önlemler alındı.

Resmi bayramlaşma töreni bayramın 1.Günü olan yarın Öğretmenevi’nde düzenlenecek. Bayramlaşma töreni saat 11.00 -12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Resmi Bayramlaşma kapsamında
12.30-13.00 saatleri arasında Çolaklı Jandarma Karakolu'nda Bayramlaşma ,
13.15-13.45 saatlerinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde Bayramlaşma
14.00-14.30 saatlerinde Cezaevinde Bayramlaşma
14.45-15.15 saatlerinde Huzurevinde Bayramlaşma
15.30-16.00 saatlerinde Mustafa GÜLER'in (Şehit Ailesi) Evine Ziyaret
16.15-16.45 saatlerinde Hasan BAYDOĞAN'ın (Gazi) Evine Ziyaret
17.00-17.30 saatlerinde Erkek Yetiştirme Yurdu, Kız Yetiştirme Yurdu ve Sevgi Evlerini Temsilen Gelecek Öğrencilerle Vali Konağı'nda Bayramlaşma

ÖNLEMLER ALINDI

Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak için Valilik tarafından önlemler alındı. Ayrıca sağlık hizmetlerinin aksamaması için Malatya ve Beydağı Devlet Hastaneleri’nde yeterli sayıda uzman ve pratisyen hekim görev yapacaklar. Elektrik ve telefon hizmetlerinin kesintisiz yürütülmesi için gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.

Bu arada Malatya Belediyesi’nce de belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi içinde önlemlerin alındığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız