SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Ziyaretine Erken Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, bayram ziyaretlerini erken başlattı. Atatürk Caddesi'ndeki esnafları ziyaret eden Akın, yapılan hizmetlerin takdir edildiğini görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Akın'ın ziyaretlerine ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

9 Ekim Salı günü gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı H. Cemal Akın Atatürk Caddesi esnafı ile vatandaşların Ramazan Bayramını tebrik edip, kandillerini kutladı.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan Bayramlarını kutlayan Başkan Akın’a vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, Belediye tarafından yapılan hizmetlerle ilgili olarak da teşekkürlerini sundular.

Malatya’nın her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Akın, “Gezilerimiz sırasında yaptığımız hizmetlerin takdir görmesi bizleri mutlu ediyor. Malatya her şeyin en iyisine layık. Malatya, geçmişten bugüne daima seçkin insanların yaşadığı topraklardır. Biz de seçkin insanların yaşadığı bu topraklara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Her geçen gün insanların hayatını kolaylaştıran bir hizmeti tamamlayarak insanların hizmetine sunduklarını söyleyen Belediye Başkanı Akın, yapılan bu hizmetlerin bir ekip çalışmasının ürünü olduğunu kaydederek, kendisiyle birlikte daha iyi bir Malatya için çalışan Belediye personeline teşekkür etti.

Belediye çalışmalarından duydukları memnuniyetini dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise başta finişer ile asfaltlanan caddelerin ve yapılan kaldırımların Malatya’ya yakıştığını söyleyerek, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız