SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Ziyaretine Gelirken

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'dan bayram ziyareti için Malatya'ya giden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobil Kayseri'de trene çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Bu arada Malatya'da meydana gelen ayrı trafik kazalarında da toplam 31 kişi yaralandı.

KAYSERİ'DE..
Kaza, sabaha karşı Kuzey Çevre Yolu Cırgalan mevkiindeki hemzemin geçitte meydana geldi. Bayram ziyareti için İstanbul'dan Malatya'nın Darende ilçesine gitmekte olan Ömer A.'nın(60) yönetimindeki 34 ZR 5758 plakalı otomobil, bariyerleri kırarak hemzemin geçitte geçmekte olan Doğu Ekspresi'ne çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Ömer A. ile yanında bulunan Emine Ş. (55) ve Asım Ş. (57) yaralanırken, Fatma A. ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralananlar ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma
Hastanesi'ne kaldırılırken, Fatma A.'nın cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Emine Ş. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

MALATYA'DAKİ KAZALAR..
Hasanbey ve Zapçıoğlu Caddeleri kavşağında T.C. yönetimindeki 44 KN 968 plakalı kamyonet, karşıdan karşıya geçmek isteyen 32 yaşındaki S.A. adlı kadın ile 7 yaşındaki oğlu K.A.’ya çarparak ağır şekilde yaralanmalarına neden oldu. Yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldı.

Sarıcıoğlu Mahallesi Sarıcıoğlu Camii önünde de 36 yaşındaki Ş.A. yönetimindeki belediye otobüsü, karşı kaldırıma geçmek isteyen 62 yaşındaki A.Ç.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Milli Egemenlik Caddesi alt geçidi önünde N.T. yönetiminde bulunan 44 DD 389 plakalı otonun çarptığı 27 yaşındaki C.K. adlı bayan yaralandı.

Sivas Caddesi’nde, 52 yaşındaki İ.Y. yönetimindeki oto ile giderken orta refüje çarptı ve oto karşı yönden gelen 53 yaşındaki T.Ş. yönetimindeki otoyla çarpıştı. Kazada ilk aracın sürücüsü İ.Y. ile bu araçta bulunan 55 yaşındaki V.Ö. yaralandılar.

Çevreyolu Adliye Kavşağı civarında 19 yaşındaki S.K. yönetimindeki otonun 49 yaşındaki N.E. yönetimindeki otoya, bu oto da 48 yaşındaki V.A.’nın yönetimindeki otoya, onun da 40 yaşındaki M.Y. yönetimindeki otoya çarpması ile zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada otolarda bulunan 15 yaşındaki T.Y., 25 yaşındaki T.Y. adlı bayanlar ile 49 yaşındaki N.E., 40 yaşındaki M.Y., 43 yaşındaki M.Ç., 37 yaşındaki M.Ç. ve 48 yaşındaki V.A. yaralandılar.

Tevfik Temelli Caddesi 5. sokak kavşağında 36 yaşındaki Y.M.G. yönetimindeki oto ile 30 yaşındaki S.P. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

İnönü Caddesi Üzeri Tevfik Temelli alt kavşağındaki kazayla ilgili ifadesi alınan 21 yaşındaki sürücü Y.E.H., otosuyla giderken, plakasını alamadığı bir araca çarpmamak için direksiyonu sola kırınca orta refüje çıktığını ve hafif yaralandığını bildirdi.

Yeşiltepe Asker Hastanesi yakınlarında 28 yaşındaki F.D. yönetimindeki oto, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarptı. Kazada otoda bulunan 19 yaşındaki Ö.E. adlı bayan yaralandı.

Bu arada polise başvuran 39 yaşındaki C.M.B. adlı bayan sürücü, Çevreyolu Opel Servisi önünde gitmekte iken, plakasını alamadığı bir kamyonun otomobiline çarptığını ve kaçtığını bildirdi. Polis bu olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

Çevreyolu Battalgazi kavşağında Ş.Ş.’nin yönetimindeki 44 DE 198 plakalı otonun çarptığı 43 yaşındaki B.Y. yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

Çevreyolu Çöşnük kavşağında Ö.Ö.’nün yönetiminde bulunan 44 FH 933 plakalı otosuyla, karşıdan karşıya geçmek isteyen 11 yaşındaki S.Y.’ye çarparak yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

Çevreyolu yanı tali yolda da M.D. yönetiminde bulunan Hanımınçiftliği belediyesine ait otobüse, 23 yaşındaki R.T.’nin kendisinin kullandığını öne sürdüğü 06 AH 144 plakalı otonun çarpması sonucu 30 yaşındaki C.A., 51 yaşındaki İ.A., 55 yaşındaki A.K., 33 yaşındaki S.İ., 29 yaşındaki S.İ., 23 yaşındaki V.E. ile 28 yaşındaki M.E. yaralandılar. Otobüs şoförü polise verdiği ifadede, kendisine çarpan otonun sürücüsünün R.T. olmadığını, kaza anında konuştuğu ve daha sonra kaçan, görse tanıyabileceği bir başkasının otoyu kullandığını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

Vilayet arkası Özel İdare Sokak üzerinde de 28 yaşındaki R.Ç. yönetimindeki 44 FN 458 motosikletle giderken, yerlerin ıslak olması yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybedince araç devrildi ve kendisini yaralandı.

Taştepe Mahallesi Taştepe Caddesi’nde 31 yaşındaki S.S. adlı şahıs yönetimindeki otosuyla giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan 8 yaşındaki T.Ç.’ye çarparak yaraladı.

Darende İlçesi Gümüşlüdere mevkiinde 26 yaşındaki E.F. yönetiminde bulunan 06 TFD 09 plakalı araç kaza yaptı. Kazada otoda bulunan 21 yaşındaki N.T. ve 26 yaşındaki D.E.F. adlı bayanlar ile 23 yaşındaki Y.T. ve 24 yaşındaki S.E. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız